• Un bărbat dintr-un oraș scoțian și-a scos la plimbare în parc cei 20 de șerpi.
  • Scoțianul a provocat o imensă controversă în comunitate.
  • În timp ce unii sunt de partea bărbatului și spun că are și el dreptul să-și aducă animalele de companie la plimbare, alții cred că șerpii nu au ce să caute în parc.

Un bărbat dintr-un oraș scoțian care și-a scos la plimbare în parc cei 20 de șerpi, animalele lui de companie, a provocat o imensă controversă în comunitate.

În timp ce o parte din oameni se arată revoltați, alții spun că proprietarul reptilelor are și el exact aceleași drepturi ca și propietarii de câini să-și scoată animalele la aer curat, scrie BBC.

Pe grupul „Friends of Barshaw Park” mai multe persoane au scris că un bărbat își aduce șerpii în parcul respectiv, amplasat în orașul Paisley, și îi lasă să se încălzească la soare, potrivit Herals Scotland.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Și-a scos șerpii la plimbare

Primăria a interzis prezența șerpilor în parc

„S-a raportat că, recent, 20 de șerpi au fost aduși în parc de către persoana respectivă. Consiliul Renfrewshire ne-a spus că nimeni nu are permisiunea să aducă șerpi în Barshaw Park. Poliția cere ca, dacă vedeți pe cineva în parc cu șerpi, să nu vă apropiați de persoana respectivă, ci să sunați la poliție, la 101” , se spune în textul unei postări.

Membrii grupului au păreri împărțite. În timp ce unii sunt de partea bărbatului și spun că are și el dreptul să-și aducă animalele de companie la plimbare, alții cred că șerpii nu au ce să caute în parc.

„L-am văzut pe acest tip în parc în ultimii doi ani. Este o persoană drăguță, foarte prietenoasă. Șerpii lui sunt liniștiți și i-am luat în mână de mai multe ori” , a scris un utilizator.

Citește și

Românii nu mai țin banii la saltea, ci în bancă. BNR: Aproape 21 de milioane de carduri erau active în România la finalul anului 2022

Alexandru Rafila: „Nu există niciun pericol de holeră, iar eu sfătuiesc toţi românii să meargă la mare”

Tesla oferă supraalimentare gratuită pentru clienții care cumpără înainte de 30 iunie. Care sunt modelele ce beneficiază de ofertă