• Tesla oferă reduceri mari la mașinile sale Model S și Model X.
  • Oferă trei ani de supraalimentare gratuită pentru clienții care cumpără înainte de 30 iunie.
  • Musk a redus prețurile în mod repetat în acest an, deoarece încearcă să cimenteze poziția Tesla pe piață.

Tesla oferă din nou reduceri la anumite modele, deoarece încearcă să crească vânzările înainte de sfârșitul celui de-al doilea trimestru, relatează Insider. Producătorul de vehicule electrice de la Elon Musk a redus cu 8.000 de dolari atât modelul X, cât și modelul S, și a oferit trei ani de supraalimentare gratuită clienților care cumpără înainte de 30 iunie.

Clienții ar putea acum obține un Tesla Model S 2023 de la aproximativ 83.000 de dolari, conform site-ului web al Tesla, cu Modelul X la aproximativ 93.000 de dolari. Scăderile de preț au fost raportate pentru prima dată de EV Electrek, care a observat anterior că și cumpărătorilor Model 3 li se oferea supraîncărcare gratuită timp de trei ani.

Sursă: Electrek

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
LUIS RUBIALES VA FI JUDECAT
CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
NOKIA RELANSEAZĂ MODELUL 3210
FIORENTINA TRECE ÎN FINALA CONFERENCE LEAGUE
DISNEY SI WARNER SE ALIAZĂ

Musk s-a angajat într-o serie de reduceri de preț în acest an, reducând deja prețurile de șase ori, în timp ce Tesla se luptă cu mărci de renume precum Ford și GM. CEO-ul a scăzut deja de două ori prețul celor mai scumpe două mașini ale Tesla, în urma creșterilor de preț în 2022. La sfârșitul anului trecut, versiunea de bază a Model S a costat 104.990 USD, în timp ce versiunea Plaid te-ar fi adus înapoi cu 135.990 USD. Apoi a redus modelul X și Model S cu 10.000 USD și, respectiv, 5.000 USD.

Mișcările lui Musk au fost inițial o încercare de a apăra poziția Tesla ca producător de top de vehicule electrice din SUA. Dar cele mai recente modificări de preț au făcut ca vehiculele să aibă un preț mai competitiv în comparație cu alți producători, iar prețul Tesla Model Y este acum mai mic decât prețul unei mașini medii.

Electrek a sugerat că cele mai recente reduceri au venit în încercarea de a schimba mai multe stocuri înainte de sfârșitul trimestrului. Tesla a permis anterior locațiilor din America de Nord să înceapă să vândă modele de afișare și vehicule de testare într-un impuls similar către sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, conform Electrek.

Citește și: