• „Dopamine Dressing” este un hack pe care oamenii îl folosesc să se simtă mai bine.
  • Hannah Barnthouse: Este important să găsești stilurile tale preferate.
  • Psihologii spun că moda este legată și de sănătatea mintală.

Într-o lume în care moda și stilul sunt într-o schimbare continuă, pe TikTok circulă un trend numit „Dopamine Dressing”.

„Dopamine Dressing” este un hack pe care unii iubitori de modă îl folosesc doar pentru a se simți mai bine, a avea încrede în ei. Hannah Barnthouse, o antreprenoare cunoscută pentru acest trend, spune că este important să găsești stilurile tale preferate, să te concentrezi mai puțin pe tendințe și să accesorizezi după bunul plac.

Cercetătorii și psihologii au legat de mult moda de sănătatea mintală. Studiile ne arată că hainele noastre ne pot ajuta să simțim o gamă largă de emoții, de la încredere până la  nemulțumire.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Ce alte vedete au un stil aparte?

Delia este o vedetă care alege întotdeauna piese vestimentare unice, colorate și outstanding. Ideea este că trebuie mereu să te îmbraci așa cum te simți bine. Să-ți alegi ținute care te reprezintă și accesorile care aduc un plus de strălucire pentru tine.

Billie Eilish este un alt icon al acestui stil, la fel și Rihanna. Aceasta caută mereu să exprime o stare de bine și de fericire prin ținutele sale colorate.

Citește și