• Modelul se întorsese temporar la fosta relație cu fiul lui Phil McGraw.
  • Când s-au căsătorit în decembrie 2012, ea a devenit a treia lui soție.
  • Crystal avea 25 de ani iar fondatorul Playboy 86 când s-au căsătorit.

Apar informații din vizuina iepurașului. După șapte ani de la moartea lui Hugh Hefner, fondatorul Playboy, văduva Crystal Hefner, în vârstă de 37 de ani, face dezvăluiri despre fosta căsnicie, înainte de lansarea cărții „Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself”.

Crystal Hefner spune că în timpul relației credea că va fi în avantaj dacă face tot ce îi spune soțul, că va fi favorita lui. Când Hush a cerut-o în căsătorie în Ajunul Crăciunului din 2010, Crystal a acceptat cu reticență și ulterior a rupt logodna cu doar cinci zile înainte de nuntă. Modelul s-a întors la fosta relație cu fiul omului de televiziune, Phil McGraw, dar la scurt timp s-a întors la Hefner și s-au și căsătorit.

A fost a treia soție a lui Hefner

Dar cine se culcă cu un bătrân de 80 de ani trebuie să plătească un preț, mai spune ea. Viața sub acoperișul lui Hefner a fost restrictivă pentru ea și ceilalți „iepurași”: Fiecare din iubitele lui primea alocație, dar puteau folosi doar ojă de culoare neutră, fără manichiură franțuzească. Hefner i-a făcut și o observație lui Crystal când a început să i se vadă părul castaniu natural și nu blondul pe care acesta îl prefera.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
MUZICA REVINE PE TIKTOK
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE

Numele cărții este inspirat din ce i-a spus Hefner soției: a rugat-o ca după ce el moare, Crystal să vorbească doar de bine de el. S-a ținut de promisiune cinci ani, dar după ce a făcut terapie, și-a dat seama că trebuie să fie sinceră despre mediul toxic în care a trăit.

A treia soție a lui Hugh Heffner scoate o carte. Deși a rugat-o să zică numai de bine despre el, spune că au trecut cinci ani, că a fost la terapie și acum trebuie să vorbească.

Citește și