• Starul Black Adam, Dwayne Johnson, și-a arătat latura de părinte iubitor într-o postare pe Instagram în care fiicele sale îl machiază.
  • Johnson a încercat timp de o oră să își îndepărteze rujul de pe cap și de pe față, dar nu a reușit.
  • Johnson este o persoană care își exprimă cu mândrie legătura tată-fiice.

Într-o nouă postare pe Instagram, starul din Black Adam, în vârstă de 50 de ani, și-a arătat abilitățile de părinte în cel mai bun mod posibil – cu un clip în care este machiat de cele două fiice ale sale: Jasmine, 7 ani, și Tiana, 4 ani, pe care le are cu soția sa, Lauren Hashian.

Tati, putem să-ți facem o schimbare de look?” , a scris Johnson în descrierea videoclipului, în care apare cu fața plină de ruj roz.

„Nu, iubito, tati are o întâlnire pe zoom în 10 minute. Ok, dar fă-o repede, dar fă-mi doar unghiile și fă-mă să arăt frumos. „

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Este destul de ușor să transformi un fost Sexiest Man Alive într-un personaj haios, prin aplicarea unui machiaj roz și a unei mustăți subțiri pe față. Cu toate acestea, Dwayne Johnson a povestit că după acest experiment DIY cu machiajul, întâlnirea sa pe Zoom a fost anulată.

În timpul apelului video, cele două fetițe s-au amuzat de aspectul său și l-au ridiculizat, fără milă. Johnson a încercat timp de o oră să își îndepărteze rujul de pe cap și de pe față, dar nu a reușit.

În glumă, el a menționat că nu știa că machiajul va păta pielea în acest mod.

Va veni o vreme când chestiile astea nu vor mai conta pentru ele, așa că tati se bagă” , a adăugat el.

Johnson, tatăl Simonei în vârstă de 21 de ani, pe care o are cu fosta sa soție Dany Garcia, este o persoană care își exprimă deschis și cu mândrie legătura tată-fiice, nu doar online, ci și în viața de zi cu zi.

În 2021, el a vorbit pentru revista PEOPLE despre creșterea fiicelor, explicând că rolul său de tată de fată i-a permis să devină ,,mai tandru și mai blând” . El a adăugat că el și soția sa le cresc pe cele două fete mai mici într-un ,,mediu și o cultură în care nu există limite în viață” .

El a mai spus că, acasă, Jasmine și Tiana ,,sunt ca niște tornade” .

Citește și:

Cum arată „Honey Fitz”, iahtul prezidențial care a servit cinci președinți americani

Nelson Piquet, triplu campion de Formula 1, amendat pentru comentarii rasiste și homofobe la adresa lui Lewis Hamilton

Vacanță de coșmar: Mușcată de un țânțar, o dansatoare și-a pierdut mâinile și picioarele în somn