• Casa lui Al Johnstone este situată pe Muntele Helix din San Diego și se întinde pe 5.100 m².
  • Casa are 4 dormitoare, o cameră de zi, bucătărie, 2 băi, 2 garaje și o punte rotativă.
  • Al Johnstone vinde casa se mută în alt oraș cu soția sa din cauza problemelor de sănătate.

Celebra casă rotativă a lui AL Johnstone poate fi a ta pentru 5,3 milioane de dolari. Este situată pe vârful Muntelui Helix din San Diego și se întinde pe 5.100 de metri pătrați. Printr-o mișcare circulară care durează până la 24 de ore, casa se învârte la 360 de grade.

,,Eu și soția mea am decis să construim o casă. Așa s-a întâmplat, acest lot a ieșit pe piață în aceeași zi. Ni s-a întâmplat să vedem semnul. Am încercat să-mi dau seama ce să construiesc? Și am zis, de ce nu o casă rotundă? În acest fel vom avea mai multe camere și mai multă vedere. Și soția mea a zis, bine. Apoi m-am gândit că unele camere trebuie să privească spre munte. Așa că am zis, de ce nu-l rotim? Spre surprinderea mea, ea a spus, bine!” a declarat proprietrul.

Casa are 4 dormitoare, o cameră de zi, bucătărie și două garaje. Facilitățile de lux și priveliștile uluitoare se îmbină perfect pentru a trăi o experiență unică.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
MERGI LA CELE MAI SCUMPE RESTAURANTE DIN UE
HARRY POTTER DAY

Al Johnstone vinde casa se mută în alt oraș cu soția sa din cauza problemelor de sănătate. ,,Am avut 18 proceduri de cardiace. Soția mea este perfect sănătoasă. Șansele ca eu să supraviețuiesc sunt zero. ” , a mai spus bărbatul.

,,În general, această casă rotativă este o capodoperă arhitecturală care depășește limitele designului tradițional. Caracteristica sa inovatoare de rotație, dotările de lux și priveliștile uluitoare se combină pentru a crea o experiență de viață extraordinară, care va captiva cu siguranță pe oricine caută un loc unic și dinamic pe care să îl numească acasă”, a declarat vânzătorul.

Citește și

Tată, tată, dar casa e pe bani. De ce îl pune William să plătească pe Charles al III-lea, dacă merge în Țara Galilor

Sudul Europei nu scapă de caniculă: Turiști au fost trimiși la spital în Atena. Italia se pregătește pentru 48 de grade Celsius

Cum îți protejezi telefonul de caniculă. Care sunt componentele afectate de căldură