• Beyoncé și Jay-Z au doborât recordul pentru cea mai scumpă casă din California prin achiziționarea, de 200 de milioane de dolari, a unei proprietăți de 8 hectare cu vedere la Oceanul Pacific.
  • Personalul unei case precum proprietatea din Malibu a lui Beyoncé și Jay-Z ar putea ajunge să coste până la șapte cifre pe an pentru un angajat cu normă întreagă.
  • Menajerele și cameristele pot câștiga între 30 și 35 de dolari pe oră, bucătarii câștigă între 50 și 100 de dolari pe oră, iar majordomii și bonele câștigă peste 100.000 de dolari pe an.

În luna mai, Beyoncé și Jay-Z au doborât recordul pentru cea mai scumpă casă din California prin achiziționarea, în valoare de 200 de milioane de dolari, a unei proprietăți de 8 hectare cu vedere la Oceanul Pacific din Malibu, scrie Business Insider.

Și, în ciuda prețului foarte mare, familia Carter nu a terminat încă de plătit.

Cu o suprafață de 40.000 de metri pătrați, o casă de asemenea dimensiuni necesită un grad de atenție și grijă la întreținere pe care două persoane singure nu-l pot oferi (mai ales dacă sunt ocupate cu turneele mondiale pentru cel mai nou album al lor).

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Ce presupune întreținerea unei case de lux precum proprietatea din Malibu a lui Beyoncé și Jay-Z: Cât costă și câți angajați sunt necesari?

Heritage Estate Management oferă staff de menaj și servicii de gestionare a proprietăților pentru domeniile de pe Coasta de Vest, în locuri precum Beverly Hills și Malibu, unde se află noua casă a familiei Carter.

Când vine vorba de personal, asta înseamnă să angajezi personal cu normă întreagă pentru a menține o casă în stare perfectă. Gândiți-vă la Downton Abbey în secolul XXI: majordomi care să ajute la supravegherea tuturor operațiunilor, cum ar fi curățenia și divertismentul la fața locului, precum și servirea proprietarilor și a oaspeților lor; bone și chiar menajere a căror principală sarcină este să se ocupe de garderoba doamnei casei, potrivit lui Huber.

Proprietăți precum cea a familiei Carter necesită un personal cu normă întreagă menajere, bucătari și bone

Personalul unei case precum proprietatea din Malibu a lui Beyoncé și Jay-Z ar putea ajunge să coste până la șapte cifre pe an pentru un angajat cu normă întreagă.

,,Este ca un hotel”, a spus Huber. Ea ar recomanda cel puțin 10 menajere prin rotație, o echipă de grădinărit cu normă întreagă, trei până la patru bucătari, mai mulți majordomi, șoferi, precum și bone și meditatori dacă există copii.

Menajerele și cameristele pot câștiga între 30 și 35 de dolari pe oră, bucătarii câștigă între 50 și 100 de dolari pe oră, iar majordomii și bonele câștigă peste 100.000 de dolari pe an.

Cu un personal de 20 de persoane, proprietarii de imobile ar putea plăti aproape 5.000 de dolari pe zi – sau 1,8 milioane de dolari pe an. Este mult mai puțin personal decât ar putea avea nevoie familia Carter, dar având în vedere că Jay-Z și Beyoncé au o avere netă estimată la 2,5 miliarde de dolari și Beyoncé la 540 de milioane de dolari, este o sumă fezabilă.

O „furtună de căldură severă” se îndreaptă spre Europa. Mii de oameni au fost evacuați în urma unor incendii de pădure pe insulele spaniole

Greva actorilor de la Hollywood continuă. Producțiile „Gladiator”, „Oppenheimer” și „Deadpool 3”, oprite temporar

Wimbledon 2023: Cu cât sunt plătiți câștigătorii și vicecampionii