• Presa spaniolă scrie că Clara Chia a avut o relație secretă cu Pep Guardiola în timp ce se întâlnea cu Pique.
  • Clara ar fi călcat strâmb ca răspuns la infidelitatea fotbalistului, care ar fi înșelat-o, la rândul lui, cu o tânără avocată.
  • Fanii au reacționat la zvonurile conform cărora Clara Chia l-ar fi înșelat pe Gerard Pique.

Gerard Pique și Shakira au avut o relație de 12 ani, dar cei doi s-au despărțit în vara anului trecut din cauza infidelițății fostului star al Barcelonei. Acum, acesta trăiește o poveste de dragoste cu Clara Chia Marti, dar presa din Spania scrie că tânăra l-ar fi înșelat cu antrenorul Pep Guardiola.

Relația dintre Clara Chía Marti și Gerard Pique a început cu un scandal imens, după ce au fost prinși împreună, deși fostul fotbalist al Barcelonei forma un cuplu cu Shakira. Dar scandalul continuă în jurul celor doi, după ce Clara Chía Marti a fost acuzată de infidelitate, scrie First Sportz.

Pique, înșelat de iubită?

Tabloidele din Spania scriu că Gerard Pique ar fi fost înșelat de Clara Chia Marti cu unul dintre antrenorii pe care fostul fundaș l-a avut la Barcelona, catalanul Pep Guardiola. Conform acestora, Clara ar fi călcat strâmb ca răspuns la infidelitatea fotbalistului, care ar fi înșelat-o, la rândul lui, cu o tânără avocată.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Pep Guardiola ar fi întâlnit-o pe Clara Chia la școala unde aceasta a învățat, la care au mers și copiii tehnicianului lui Manchester City. Acesta a fost antrenorul lui Gerard Pique la Barcelona în perioada 2008 și 2012.

Fanii au reacționat la zvonurile conform cărora Clara Chia l-ar fi înșelat pe Gerard Pique

Gerard Pique și Shakira s-au despărțit cu scandal după 12 ani de relație, cei doi având doi băieți, Milan (10 ani) și Sasha (8 ani). Drept răzbunare, în luna ianuarie, artista din Columbia i-a atacat foarte dur pe fostul fotbalist și pe Clara Chia Marti în melodia sa, „BZRP Music Sessions #53”.

Ea a recunoscut că versurile au ajutat-o să se descarce, pentru a putea trece mai repede peste despărțirea de fostul său partener de viață.