• Angelina Jolie și-a făcut o apariție în New York dezvăluindu-și transformarea coafurii, trecând de la brunetă la blond caramel.
  • Angelina Jolie a fost însoțită de trei dintre copii ei.
  • Angelina Jolie s-a confruntat în ultimii ani cu divorțul de Brad Pitt și procesul de custodie al copiilor.

Angelina Jolie a ieșit pe străzile din New York îmbrăcată elegant și cu o coafură nouă care a uimit fanii, vedeta a trecut de la brunetul pe care îl avea de câțiva ani la un blond caramel, scrie Hello Magazine.

În completarea noii sale coafuri, Angelina a purtat un trench perfect croit, asortat cu ochelari de soare negri și o pereche de stiletto negri, la accesorizare a adăugat o geantă albă, elegantă care i-a completat ținuta.

Sursă: Hello Magazine

De ce și-a schimbat Angelina look-ul

Schimbarea ei dinamică de look i-a lăsat pe mulți să se întrebe care este motivul din spatele acestei schimbări. Poate fi o expresie a spiritului ei pentru marcarea perioadei încărcate din ultimii ani sau poate are legătură cu viitoarele ei realizări profesionale?

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Filmul „Every Note Played” poate fi unul dintre motivele pentru care Angelina și-a schimbat look-ul. În acest film extrem de așteptat, Angelina interpretează rolul unei femei care intră în rolul de îngrijitoare a fostului ei soț, un pianist care se luptă cu scleroza laterală amiotrofică.

Noul look al Angelinei a fost observat după o ieșire în oraș alături de 3 dintre copii ei, este vorba de Pax, Zahara și Shiloh.

În timpul unui interviu Angelina a spus că: „Toți copiii mei învață limbi diferite. I-am întrebat pe fiecare în parte ce limbi vor să învețe și Shiloh învață Khmai, care este o limbă cambodgiană, Pax se concentrează pe vietnameză, Mad s-a apucat de germană și rusă, Zahara vorbește franceza, Vivienne și-a dorit foarte mult să învețe arabă, iar Knox învață limbajul semnelor”.

Citește și: