FOTO. Angelina Jolie și-a schimbat look-ul și arată incredibil. Cum a fost fotografiată vedeta

Topul celor mai bine plătite actrițe. Cât câștigă într-un an Angelina Jolie

Topul celor mai bine plătite actrițe. Cât câștigă într-un an Angelina Jolie

Angelina Jolie a ieșit pe străzile din New York îmbrăcată elegant și cu o coafură nouă care a uimit fanii, vedeta a trecut de la brunetul pe care îl avea de câțiva ani la un blond caramel, scrie Hello Magazine.

În completarea noii sale coafuri, Angelina a purtat un trench perfect croit, asortat cu ochelari de soare negri și o pereche de stiletto negri, la accesorizare a adăugat o geantă albă, elegantă care i-a completat ținuta.

Sursă: Hello Magazine

De ce și-a schimbat Angelina look-ul

Schimbarea ei dinamică de look i-a lăsat pe mulți să se întrebe care este motivul din spatele acestei schimbări. Poate fi o expresie a spiritului ei pentru marcarea perioadei încărcate din ultimii ani sau poate are legătură cu viitoarele ei realizări profesionale?

Filmul „Every Note Played” poate fi unul dintre motivele pentru care Angelina și-a schimbat look-ul. În acest film extrem de așteptat, Angelina interpretează rolul unei femei care intră în rolul de îngrijitoare a fostului ei soț, un pianist care se luptă cu scleroza laterală amiotrofică.

Noul look al Angelinei a fost observat după o ieșire în oraș alături de 3 dintre copii ei, este vorba de Pax, Zahara și Shiloh.

În timpul unui interviu Angelina a spus că: „Toți copiii mei învață limbi diferite. I-am întrebat pe fiecare în parte ce limbi vor să învețe și Shiloh învață Khmai, care este o limbă cambodgiană, Pax se concentrează pe vietnameză, Mad s-a apucat de germană și rusă, Zahara vorbește franceza, Vivienne și-a dorit foarte mult să învețe arabă, iar Knox învață limbajul semnelor”.

Citește și:

Exit mobile version