• Vedetele și-au etalat ieri ținutele pe covorul roșu de la ceremonia Brit Awards.
  • Dua Lipa a ajuns pe covorul roșu de la Brit Awards într-o rochie neagră Versace.
  • Raye a intrat în istoria premiilor Brit Awards, cu 6 trofee și a purtat o rochie neagră Fendi.

Cea de-a 44-a ceremonie anuală a premiilor Brit a avut loc ieri la Londra. Vedetele și-au făcut apariția în ținute memorabile, mai ales Dua Lipa. Ea a atras toate privirile cu rochia ei de piele mulată de la Versace.

Dua Lipa Serves Up The Most Tantalising LBD At The 2024 Brit Awards |  British Vogue

Ce au purtat vedetele la Brit Awards?

Dua Lipa a purtat în total 4 ținute. Mai întâi, ea a ajuns pe covorul roșu într-o rochie Versace din piele neagră, cu un decolteu sexy în dublu V, atât în față, cât și în spate, precum și o siluetă în stil sirenă în partea de jos. Ea a accesorizat-o cu bijuterii Tiffany. Apoi s-a schimbat pentru a face show pe scenă- într-o jachetă de piele neagră deschisă cu un top asortat și straturi de coliere pe dedesubt, plus pantaloni scurți negri.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Pentru cea de-a treia schimbare, Lipa a acceptat premiul pentru Best Pop Act îmbrăcată într-un corset de piele fără bretele, prins într-o pereche de pantaloni asortați care erau strânși de o curea argintie. Ochelari de soare cu rame albastre și cizme cu vârf ascuțit i-au completat Ținuta.

Păstrându-și cel mai bun look pentru final, Dua a sosit la after party într-o rochie roșie din dantelă. Comediantul Rob Beckett, în vârstă de 38 de ani,a vurt să fie memorabil și a ales pt. ceremonie un costum gonflabil de girafă.

Kylie Minogue a strălucit și după un zbor lung din Australia. Ea a primit PREMIUL GLOBAL ICON într-o rochie neagră cu volane. Și Raye, vedeta serii cu 6 trofee câștigate…ea a ales o ținută elegantă, all black de la  Fendi Couture.

Citește și