• „The Garden of Time” este tema pentru Met Gala din acest an.
  • Cel mai important eveniment din industria modei va avea loc pe 6 mai
  • Met Gala coincide chiar cu deschideea expoziției „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”, a Institutului de Costume al Metropolitan Museum of Art din New York.

Editorii revistei Vogue au anunțat și codul vestimentar al evenimentului Met Gala, la pachet cu indicațiile specifice în acest sens. Există și o premieră în rândul prezentatorilor. J.Lo, Bad Bunny și Zendaya au o istorie în spate cu MET Gala, pentru actorul australian, Chris Hemsworth, va fi prima data când va fi în rolul de Host. La acest capitol, de departe Jennifer Lopez este cea mai experimentată, prezentând 13 gale.

Revenind la tema inedită, Anna Wintour, redactorul-șef al revistei Vogue încearcă, să încurajeze designerii să apeleze la elemente fantastice, la culori și la imprimeuri. Wintour a reamintit în nenumărate interviuri că industria modei se află într-o „depresie post-pandemică” iar casele de modă creează doar ținute monotone, predominant negre sau albe.

Tema are legătură și cu expoziția „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion” unde vor fi aproximativ 250 de articole prezentate în moduri inedite, folosind elemente precum Inteligența Artificială.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER
BEYONCE FACE SHOW LA VMA

Citește și