• Bryan Johnson postat pe X poze cu evoluția procesului antiaging.
  • Cei mai mulți dintre cei care au reacționat pe X au spus că Johnson arăta cel mai bine înainte de a începe procesul antiaging.
  • Din 2021, Johnson încearcă să își inverseze vârsta biologică.

Bryan Johnson, cel mai cunoscut adept al procesului antiaging, stârnește din nou controverse în online. Johnson, fondatorul companiei Braintree, a postat pe X fotografii care-i evidențiază transformarea facială de-a lungul anilor. Spune că „până și actul lui de identitate e confuz”. Pare că utilizatorii X nu-i apreciază transformarea.

Un utilizator X a scris că „în 2018 arăta mai natural”.

Recomandări

O NOUĂ MISIUNE NASA
CE PROGRAM ARE MUSK
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
CE ESTE TRENDUL BARBARA RHUBARB
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC

Din 2021, Johnson, care are 46 de ani, se supune unui proces dur pentru a-și inversa vârsta biologică, scrie Business Insider. Rutina sa include zilnic zeci de suplimente, trei exerciții săptămânale foarte intense, dar și colonoscopii și RMN-uri lunare. Medicii lui Johnson susțin că procesul l-a ajutat să aibă inima unui tânăr de 37 de ani, pielea unui tânăr de 28 de ani și capacitatea pulmonară a unui tânăr de 18 ani.

Johnson a recunoscut că înfățișarea sa s-a schimbat de la prima fotografie – datată 2018, adică înainte de a începe regimul – la cea mai recentă, din 2024.

Într-un sondaj despre evoluția aspectului lui Johnson au votat aproape 39.000 de persoane. Majoritatea, 51,3%, au spus că Johnson a „atins apogeul” în 2018, 9,4% au votat pentru 2023, în timp ce 39,2% au spus că Johnson arată cel mai bine în 2024.

Citește și