FOTO. Bryan Johnson îți arată cum a „întinerit” în ultimii 6 ani. Ce spun medicii despre procesul antiaging al miliardarului

Bryan Johnson, cel mai cunoscut adept al procesului antiaging, stârnește din nou controverse în online. Johnson, fondatorul companiei Braintree, a postat pe X fotografii care-i evidențiază transformarea facială de-a lungul anilor. Spune că „până și actul lui de identitate e confuz”. Pare că utilizatorii X nu-i apreciază transformarea.

Un utilizator X a scris că „în 2018 arăta mai natural”.

Din 2021, Johnson, care are 46 de ani, se supune unui proces dur pentru a-și inversa vârsta biologică, scrie Business Insider. Rutina sa include zilnic zeci de suplimente, trei exerciții săptămânale foarte intense, dar și colonoscopii și RMN-uri lunare. Medicii lui Johnson susțin că procesul l-a ajutat să aibă inima unui tânăr de 37 de ani, pielea unui tânăr de 28 de ani și capacitatea pulmonară a unui tânăr de 18 ani.

Johnson a recunoscut că înfățișarea sa s-a schimbat de la prima fotografie – datată 2018, adică înainte de a începe regimul – la cea mai recentă, din 2024.

Într-un sondaj despre evoluția aspectului lui Johnson au votat aproape 39.000 de persoane. Majoritatea, 51,3%, au spus că Johnson a „atins apogeul” în 2018, 9,4% au votat pentru 2023, în timp ce 39,2% au spus că Johnson arată cel mai bine în 2024.

Citește și

Exit mobile version