• Locuitorii din Statele Unite, mai exact din Virginia, se vor descurca cel mai bine în cazul unei invazii extraterestre.
  • Factorii care au fost luați în calcul pornesc de la investiția tărilor în apărare până la densitatea populației.
  • Pentagonului a recunoscut recent că sute de farfurii zburătoare au fost deja observate „în toată lumea”.

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai sigure state în care ai putea merge dacă extratereștrii ar invada Pământul? Obsesia americanilor pentru acest subiect este cunoscută la nivel mondial, scrie Daily Mail.

Dacă ești sceptic în legătură cu acest subiect, dar inevitabilul tot se va produce, atunci cel mai bun loc în care ai putea merge este Virginia, în Statele Unite.

Datorită investițiilor pe care le-a făcut în domeniul apărării și a numărului mic de locuitori, se situează pe primul loc, cu un scor de 8/10.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?

Georgia și Massachusetts au completat podiumul, urmate de New York, datorită infrastructurii sale și numărului mare de resurse care ar putea fi folosite în cazul unei invazii extraterestre.

Sursă: ABC News

Contextul

Probabil te întrebi de ce s-a ridicat această problema, dacă da, atunci află ca fizicianul Sean Kirkpatrick, directorul Pentgon’s Anomaly Resolution Office, a spus: „Vedem OZN-uri peste tot în lume și pe deasupra le surprindem adesea făcând manevre foarte interesante. ”

Nick Pope, investigator, a avertizat că fenomenul este aici pentru a rămâne. Nick a spus că: „S-au dus vremurile în care erau privite ca o parte marginală, parțial științifico- fantastică și parțial o teorie a conspirație…OZN-urile sunt acum tratate ca o problemă de apărare și securitate națională, discutată în Congresul Statelor Unite și atrăgând atenția șefului NASA. ”

Citește și: