• Prințesele Beatrice și Eugenie au adăugat trei noi membri în familia regală: Sienna, August și Ernest.
  • Nașterile lor au adus modificări în linia de succesiune regală, cu Beatrice și fiica sa Sienna urmându-le pe Eugenie, fiul ei August și nou-născutul Ernest.
  • Copiii Prințesei Beatrice și Prințesei Eugenie nu primesc titluri regale britanice în prezent, dar vor purta titluri regale în viitor datorită statutului nobil al soților lor.

Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie au devenit recent mame și au adăugat trei noi membri în familia lor regală. Beatrice are o fiică numită Sienna, în vârstă de aproape doi ani, în timp ce Eugenie și soțul ei, Jack Brooksbank, au doi băieți: August, în vârstă de doi ani, și Ernest, care s-a născut săptămâna trecută, relatează Daily Record.

Nașterile celor două au adus schimbări în linia de succesiune regală. Prințesa Beatrice se află acum pe locul nouă în linie, urmată de fiica sa Sienna, apoi Prințesa Eugenie, fiul ei August și în cele din urmă, nou-născutul, Ernest.

Deși Beatrice și Eugenie sunt membre ale familiei regale, copiii lor nu au dreptul la titluri regale britanice, pentru că nu sunt considerați nepoți direcți ai regelui Charles al III-lea. Cu toate acestea, fiul Prințesei Beatrice, Sienna și copiii Prințesei Eugenie, August și Ernest, vor purta titluri nobilare în viitor, datorită statutului nobil al soților celor două.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Recent, bunica lor, Sarah Ferguson, a vorbit despre bucuria pe care o simte pentru nepoții săi, într-un episod al podcastului său intitulat Tea Talks with the Duchess and Sarah. Ea a menționat că a petrecut timp plăcut cu Sienna, care a dormit la ea în timp ce mama sa era plecată în Iordania pentru o nuntă regală. Fergie a împărtășit și o mică tradiție a familiei, oferindu-i nepoatei ei o înghițitură de ceai, cu puțină apă rece, chiar din ceașca sa.

Sarah Ferguson a vorbit, de asemenea, despre propria sa experiență în ziua nunții și despre tiara pe care a purtat-o. Ea a primit tiara cadou, din partea răposatei Regine Elisabeta a II-a și a ducelelui de Edinburgh, pentru nunta ei din 1986. Fergie a povestit despre cum, în timpul nunții regale din Iordania, un coafor a plasat tiara în mod accidental în fața capului lui Beatrice, dar aceasta a fost corectată în cele din urmă de prințesă.

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank au anunțat recent nașterea fiului lor, Ernest George Ronnie Brooksbank, pe 30 mai, dar au dezvăluit vestea abia în această săptămână. Sarah Ferguson l-a descris pe noul său nepot ca fiind un băiețel foarte frumos și a menționat că numele său, Ernest, în onoarea bunicului său, a emoționat-o până la lacrimi.

Citește și: