• Două surori gemene au renunțat la joburi pentru a renova autobuze vechi și a le transforma în case pe roți.
  • Cele două își propun să inspire oamenii să încerce să trăiască viața de van și și-au dezvoltat abilitățile de bricolaj.
  • Courtney și Cassidy Stutelberg au împărtășit procesul prin care au creat aceste spații de locuit inedite, autobuz după autobuz.

Două surori gemene au renunțat la joburi pentru a renova autobuze vechi și a le transforma în case pe roți. Cele două își propun să inspire oamenii să încerce să trăiască viața de van și și-au dezvoltat abilitățile de bricolaj.

Aventura lor a început în 2017, când Courtney a renunțat la jobul său de 9-5 ca specialist în operațiuni și a decis să plece la drum cu normă întreagă, luându-și GMC Suburban din 1990 într-o călătorie prin Alaska și Canada. A găsit un autobuz școlar retro de vânzare online, care costa 2.500 de dolari, iar șase luni mai târziu, a vândut locuința pe roți pentru o sumă estimată la 10.000 de dolari.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

În următorii cinci ani, a călătorit prin 49 de state, totul în timp ce renova mai multe autobuze și le vindea cu un profit mare. În martie 2022, și-a alăturat resursele cu sora ei, Cassidy, care se săturase de slujba de asistentă medicală și dorea un nou început. „Am observat că am devenit dependentă de un nou început, iar conversia autobuzelor mi-a dat acest sentiment.”, a spus ea.

În timp ce ea are o experiență limitată în bricolaj, abilitățile lor combinate le-au creat o afacere de succes numită Nomadic Homes – și până în prezent, au renovat o mulțime de autobuze. Fiecare autobuz este adaptat la nevoile fiecărui client, în cazul în care clientul fie îi va aduce un autobuz, fie îl va ajuta să găsească unul.

Prețurile pentru construcția completă încep de la 65.000 de dolari, iar munca lor a inspirat multe persoane, în special femei, din întreaga lume. În prezent, surorile lucrează la un autobuz pentru o femeie care se va muta în autobuz ca locuință permanentă. Potrivit celor două, toate proiectele lor, cu excepția unuia, au fost pentru femei singure.

Citește și: