• O proprietate din Florida celebrează lumea cinematografică, având o valoare de 11,7 milioane de dolari.
  • Aceasta oferă o experiență unică și creativă, cu o intrare printr-un covor roșu și o statuie Oscar gigantică în fața curții.
  • Complexul dispune de 20 de apartamente și 25 de băi, fiecare cameră fiind inspirată dintr-un film celebru, cu muzică tematică corespunzătoare fiecărui decor.

Proprietatea din Florida dedicată filmului, situată pe Fantasy Drive, reprezintă un adevărat paradis pentru cinefili, oferind o vilă tematică, Walk of Fame și dormitoare memorabile, toate la un preț de 11,7 milioane de dolari.

De la intrarea primitoare pe covorul roșu și statuia gigant Oscar amplasată în fața curții, fiecare detaliu al acestei proprietăți este o oază de inspirație cinematografică. Fiecare cameră tematică este inspirată din filme celebre, creând o experiență de neuitat pentru orice vizitator al acestei vile. Chiar dacă designul său nu este pe gustul tuturor, această vilă ar trebui adăugată pe lista de dorințe a tuturor pasionaților de film, scrie Robbreport.

În anul 2021, a fost construit un complex sofisticat, ce încântă privirile prin suprafața sa de peste 14.000 de metri pătrați, dispunând de nu mai puțin de 20 de apartamente și 25 de băi. Fiecare cameră este asemenea unui film distinct, inspirat din producții celebre, precum Jaws sau Jurassic Park, The Godfather sau The Lion King. Pășind în acest minunat spațiu, vă veți simți instantaneu înconjurat de muzica tematică corespunzătoare fiecărui decor.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Casa este dotată cu o mulțime de facilități atractive în afara camerelor, inclusiv un teren de semi-baschet acoperit, o pistă de bowling cu două piste și mai multe săli de jocuri distractive. Un moment de relaxare și divertisment poate fi experimentat în sala de cinema modernă, unde pereții sunt acoperiți cu ecrane video cu LED-uri, care vă vor transporta în lumea filmelor cu o forță captivantă.

Citește și