• Harry Styles și Emily Ratajkowski au stârnit zvonurile unei relații.
  • O înregistrare video i-ar fi arătat pe cei doi sărutându-se.
  • Pe lângă interviul din 2014, internauții au scos la iveală și o discuție a lui Emily Ratajkowski din 2016.

Harry Styles a fost surprins sărutându-se cu Emily Ratajkowski. Potrivit unui videoclip reapărut recent, artistul o numește pe fotomodel drept pasiunea sa cu ani înainte de a se săruta , scrie The Independent.

Câștigătorul premiului Grammy a fost văzut recent sărutând-o pe modelul de 31 de ani în Tokyo, după cum se vede într-o înregistrare video surprinsă de Daily Mail. Clipul ar fi arătat cum Styles și Ratajkowski se sărută lângă o mașină, în timp ce cei doi ar fi împărțit mai multe săruturi și s-au ținut de mână în timp ce oamenii treceau pe lângă ei.

O înregistrare video din 2014 a arătat că fostul membru One Direction a pus ochii pe actrița din Gone Girl cu mult înainte de a fi văzuți împreună în Japonia. Într-un interviu acordat rețelei de televiziune mexicane Telehit, Styles a fost rugat să dezvăluie crush-ul său dintre celebrități”.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?

Emily Ratajkowski din Gone Girl”, a răspuns el, pronunțându-i greșit numele de familie. Cu toate acestea, cântărețul de la Lights Up” a continuat prin a preciza că o place destul de mult” și pe actrița Emily Blunt.

Clipul reapărut a fost de atunci distribuit pe rețelele de socializare, pe fondul zvonurilor potrivit cărora Styles și Ratajkowski se întâlnesc. Într-o postare pe Instagram a lui Amanda Hirsch de la Not Skinny But Not Fat, gazda podcastului a repostat interviul din 2014 cu legenda: Harry a spus asta.”

Pe lângă interviul din 2014, internauții au scos la iveală și o discuție a lui Emily Ratajkowski la Vanity Fair din 2016, în care părea să-l respingă pe Harry. Modelul a răspuns: Nu știu. Nu sunt sigură că eu cred în fanii care aranjează întâlniri între oameni. Nu știu dacă așa se găsesc cele mai bune relații”.

Citește și: