• Într-o postare pe Instagram, în urmă cu câteva ore, Schwarzenegger ne-a arătat noul său animal de companie adorabil, un purceluș.
  • Schwarzenegger a explicat că numele purcelușului, Schnelly, provine din cuvântul german „Schnell” , care înseamnă rapid.
  • Fără îndoială, legenda culturismului este un iubitor înrăit de animale.

Casa lui Arnold Schwarzenegger este un paradis al animalelor de companie. Printre membrii familiei sale numeroase se regăsesc patru câini, Whiskey, poneiul său și un măgar, pe care îl numește cu drag Lulu. Sportivul este de nedespărțit de iubitele sale animale de companie, iar acum, el a împărtășit vestea unui membru în plus, Schnelly, scrie Daily Mail.

Într-o postare pe Instagram, în urmă cu câteva ore, Schwarzenegger ne-a arătat noul animal de companie adorabil, un purceluș. El locuiește cu animalele sale de companie și acum numărul lor crește.

Arnold Schwarzenegger ni-l prezintă pe Schnelly”

Potrivit sursei, actorul în vârstă de 75 de ani a postat o fotografie în care stă într-un fotoliu, ținându-și în poală cele două animăluțe, un câine în stânga și noul membru în dreapta. Actorul zâmbește fericit, iar animăluțele se uită fix în camera.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Familia se mărește. Faceți cunoștință cu Schnelly” , a scris actorul în dreptul pozei.

Schwarzenegger a explicat că numele purcelușului, Schnelly, provine din cuvântul german Schnell” , care înseamnă rapid. El a mai spus că Schnelly se simte confortabil în noua casă și se înțelege bine cu celelalte animale de companie.

Schwarzenegger iubește să fie un părinte

Animalele neobișnuite ale actorului sunt destul de populare pe net, deoarece videoclipurile lor au devenit deseori virale în timpul lockdown-ului. Chiar luna trecută, Arnold Schwarzenegger a distribuit un alt videoclip cu animalele sale de companie într-un mod destul de cinematografic.

Clipul îl arată pe Schwarzenegger plimbându-se cu măgărușul său de companie, Lulu. ,,Regnul animal este în creștere” , a scris cel care a fost de șapte ori Mr. Olympia în dreptul imaginii.

Fără îndoială, legenda culturismului este un iubitor înrăit de animale.

Citește și

Sora lui Meghan Markle susține că ea și prințul Harry au o relație toxică: „Ei sunt nesănătoși unul pentru celălalt”

FOTO. Noi imagini cu regele Charles al III-lea și regina consoartă au fost publicate de Palatul Buckingham. Ce poartă cuplul regal

Donator de spermă, oprit de instanță. Judecătorii au declarat că bărbatul a contribuit la producerea a 550-600 de copii