FOTO. Jamie Oliver și soția sa și-au reînnoit jurămintele de nuntă în Maldive. Cine a participat la ceremonie

Celebrul bucătar britanic și autor de cărți de bucate Jamie Oliver și soția sa Jools au simțit nevoia de a-și reînnoi jurămintele de nuntă. Și au făcut asta în cadrul unei ceremonie speciale, alături de cei cinci copii ai lor. Jamie a dezvăluit sâmbătă, 8 aprilie, că s-a recăsătorit cu Jools, soția sa, în timp ce se aflau într-o vacanță în Maldive, scrie Daily Star.

În comentariul fotografiilor postate pe Instagram James saluta admiratorii cu următorul mesaj: ,,Bună dimineața tuturor, eu și Jools Oliver ne-am recăsătorit!” .

Jamie a adăugat: „Da! După 23 de ani petrecuți împreună, ne-am gândit că acesta ar fi un moment deosebit pentru a celebra reînnoirea jurămintelor noastre de nuntă înainte ca odraslele noastre să înceapă să-și părăsească cuibul. A fost într-adevăr special, amuzant și romantic, iar cuvintele din cadrul ceremoniei au căpătat mai mult sens după tot acest timp petrecut împreună” .

Cum a decurs ceremonia

Ceremonia a avut loc pe plajă, într-un cadru restrâns, la aceasta participând doar cei cinci copii ai cuplului.

Cei doi fii, Buddy, în vârstă de 12 ani, și River, 6 ani, au purtat cămăși albe și pantaloni albastru pal pentru a se asorta cu costumul lui Jamie, iar fetele, Poppy, 21 de ani, Daisy, 19 ani, și Petal, 14 ani, au purtat rochii albe pentru a se asorta cu rochia de mireasă a mamei lor, Jools.

Jools Oliver descria evenimentul pe Instagram ca pe o amintire incredibilă ce trebuie prețuită, plină de fericire, emoție, o amintire romantică și frumoasă.

„Experiența a fost cu atât mai specială văzând fețișoarele copiilor. Doar în vise aș fi putut petrece o vacanță atât de magică” , mărturisea Jools.

Jamie și Jools doreau să organizeze acest eveniment la împlinirea a 20 de căsătorie, dar data s-a împlinit în perioada pandemiei și au fost siliți să amâne.

Jamie Oliver și Juliette Norton s-au căsătorit prima dată în anul 2000, la All Saints Church din Essex.

Citește și:

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au sărbătorit un an de la nuntă. Ce mesaje emoționante și-au transmis cei doi

Comediantul Paul O’Grady a murit la vârsta de 67 de ani. Ce i-a spus lui Meghan Markle înainte de nunta cu Harry

Actrița Lily Allen dezvăluie că a fost diagnosticată cu ADHD. Va renunța complet la rețelele sociale

Exit mobile version