• Paul O’Grady a murit în seara de 28 martie „în mod neașteptat, dar pașnic”.
  • Moartea prezentatorului a fost anunțată de soțul acestuia, Andre Portasio.
  • Conversația pe care O’Grady a purtat-o cu Meghan Markle înainte de nunta ei cu Harry a ieșit iar la lumină.

Prezentatorul și comediantul englez Paul O’Grady a murit în mod neașteptat marți seară, pe 28 martie. Soțul său, Andre Portasio, a anunțat într-un comunicat că O’Grady a murit în mod pașnic, dar neașteptat.

„Vă informez cu multă tristețe că Paul a murit în mod neașteptat, dar liniștit ieri seară”, a spus Andre Portasio. „Cei dragi, prietenii, familia, animalele sale și toți cei care s-au bucurat de umorul, inteligența și compasiunea lui îi vor duce dorul”. „Știu că Paul ar vrea să vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care i-ați arătat-o ​​de-a lungul anilor”.

Paul O’Grady a devenit faimos în jurul anilor 1990. Faimosul său rol, Lily Savage, a devenit rapid una dintre cele mai cunoscute și apreciate interpretări travesti. O’Grady și-a continuat cariera prezentând emisiunea BBC „One Blankety Blank”, dar și alte programe de divertisment.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Ce i-a spus Paul O’Grady lui Meghan Markle înainte de nunta cu Harry

Prezentatorul a vorbit cu ducesa de Sussex înainte ca aceasta să se mărite cu Harry, pentru a-i oferi câteva indicații importante despre viața regală, scrie Mirror. Paul a fost foarte apropiat de Familia Regală și a avut o prietenie deosebit de strânsă cu Regina Camilla.

Înainte de a se căsători cu Harry în 2018, prezentatorul i-a spus lui Meghan a spus că Reginei „îi place să râdă bine”. Paul O’Grady i-a oferit lui Meghan câteva sfaturi despre ce trebuie să evite, pentru a nu o „deranja” pe Majestatea Sa.

Sfatul principal pe care i l-a oferit ducesei a fost acela de „a fi total sinceră cu ea”, referindu-se la Regina Elisabeta a II-a. Paul i-a menționat că Majestatea Sa este o persoană sinceră și foarte directă. El a sfătuit-o să „încerce să evite prea multe americanisme” în conversațiile pe care le va purta cu membri ai Familiei Regale.

Paul a povestit pentru TV Times toate sfaturile și discuțiile pe care le-a avut cu Meghan înainte de nunta acesteia cu Harry. Amuzat, a menționat că unul dintre cele mai importante sfaturi referitoare la Regină a fost: „Amintește-ți întotdeauna să spui „toaletă”, nu „baie”, altfel o vei deranja cu adevărat (pe Regina Elisabeta)!”.

Citește și:

Italia protejează patrimoniul alimentar. Țara ia măsuri pentru a interzice carnea crescută în laborator

Greva gunoierilor din Paris se termină. Protestele privind reforma pensiilor s-au diminuat în toate orașele

Logodnicul lui Becky G își cere scuze după ce a fost acuzat public că ar fi înșelat-o. Mărturia lui Sebastian Lletget