• Sebastian Lletget și-a cerut scuze public logodnicei sale, cântăreața Becky G., pe fondul speculațiilor că i-ar fi fost infidel.
  • Lletget a continuat să scrie că s-a luptat cu traume personale și anxietate acută, agravate de propria negare, mândrie și decizii proaste”.
  • El a adăugat că a decis să „mă angajez într-un program de sănătate mentală pentru a lucra asupra părților din mine care au profund nevoie de vindecare”.

Sebastian Lletget și-a cerut scuze public logodnicei sale, cântăreața Becky G., pe fondul speculațiilor că i-ar fi fost infidel.

Starul de fotbal a postat o declarație lungă pe contul său verificat de Instagram, scriind: În calitate de atlet, am încercat întotdeauna să mă mențin la un standard mai înalt, recunoscând binecuvântările și privilegiile din cariera mea. Știu în inima mea că nu aș fi putut realiza o mare parte din creșterea mea personală și profesională, darămite să navighez printre provocările din viața mea fără dragostea și sprijinul lui Becky alături de mine. Totuși, în spatele acestei abundențe, există o realitate pe care am ascuns-o de toți cei din jurul meu”.

Lletget a continuat să scrie că s-a luptat cu traume personale și anxietate acută, agravate de propria negare, mândrie și decizii proaste”, scrie CNN.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

În ultimele câteva săptămâni, în timpul unui moment pe care îl regret profund, o eroare de judecată de 10 minute a dus la un complot de extorcare”, se mai spune în declarație. Deoarece această persoană nu a obținut ceea ce a vrut, a devenit acum un spectacol public pe rețelele de socializare plin de mai multe minciuni decât orice adevăr și de postări false care vizează dragostea vieții mele, singura persoană pe care nu ar trebui să o iau niciodată ca pe ceva de la sine înțeles sau să o pun în pericol.”

El a adăugat că a decis să „mă angajez într-un program de sănătate mentală pentru a lucra asupra părților din mine care au profund nevoie de vindecare”.

Lletget și-a cerut scuze și lui Becky G., cunoscută mai ales pentru hitul ei, „Mamiii”.

„Pentru Becky, tu ai fost lumina vieții mele, puterea mea, care mi-a arătat întotdeauna dragoste necondiționată”, a scris Lletget. „În loc să onorez acea iubire în fiecare zi, am făcut opusul, rănindu-te și lipsind de respect pe singura persoană pe care o iubesc mai mult decât orice. Îmi pare foarte rău și știu că trebuie să fac tot ce este necesar pentru a recâștiga încrederea și dragostea pe care o meriți.”

Citește și: