• S-a confirmat că și Tim Blake Nelson își va relua rolul personajului negativ Samuel Sterns.
  • Șeful studiourilor Marvel, Kevin Feige, a dezvăluit recent că personajul lui Ford va fi președinte.
  • Tyler a fost fotografiată în timp ce filma o scenă într-un cimitir.

Liv Tyler a fost văzută pe platoul de filmare al filmului Captain America: New World Order, scrie Digital Spy. Acest lucru vine la doar câteva zile după ce Marvel a anunțat că actrița din Stăpânul inelelor își va relua rolul lui Betty Ross în MCU, la cincisprezece ani după ce a apărut pentru prima dată în filmul The Incredible Hulk din 2008.

Tyler a fost fotografiată în timp ce filma o scenă sumbră într-un cimitir din Atlanta pentru cel de-al patrulea film Captain America. Cum actrița era îmbrăcată în negru, alături de colegii ei de scenă, se pare că personajul ei, Betty, participă la o înmormântare. Anthony Mackie, în rolul lui Sam Wilson, a fost văzut purtând un costum negru, cu brațul stâng în fular, stând alături de o Xosha Roquemore în uniformă.

Roquemore s-a alăturat distribuției în ceea ce a fost descris ca având un rol semnificativ, deși detaliile exacte despre personajul ei rămân sub tăcere.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Nu a fost confirmat la a cui înmormântare participă Betty și Sam. Având în vedere că Betty nu a mai apărut în MCU din 2008, iar căpitanul Thaddeus Thunderbolt” Ross (care a fost redistribuit în film alături de Harrison Ford) este tatăl ei, este posibil ca Betty să se fi întors după atâția ani pentru a participa la înmormântarea tatălui ei.

Șeful studiourilor Marvel, Kevin Feige, a dezvăluit recent că personajul lui Ford va fi președinte, așa că probabil că acum va avea o țintă mare pe spate.

Tyler nu este singura actriță din The Incredible Hulk care își va face apariția pentru prima dată din 2008 în cel de-al patrulea film Captain America. S-a confirmat că și Tim Blake Nelson își va relua rolul personajului negativ Samuel Sterns pentru Captain America: New World Order.

Citește și: