• Zilele trecute, Jesiica Simpson a fost văzută pe aeroportul JFK din New York în timp ce se îndrepta spre ieșirea din terminal, alături de soțul ei.
  • În urma fotografiilor pe care artista le-a postat pe rețelele sociale, apropiații ei au fost alarmați și extrem de îngrijorați.
  • O sursa apropiată afirma că ,,lucrurile atârnă pe ea și are obrajii supți. Nici măcar nu mai arată ca ea.” .

Zilele trecute, Jessica Simpson a fost văzută pe aeroportul JFK din New York în timp ce se îndrepta spre ieșirea din terminal, alături de soțul ei.

Jessica Simpson, în vârstă de 42 de ani, purta o pereche de pantaloni din piele neagră, pe care i-a asortat cu niște botine negre masive și cu o jachetă scurtă de culoare verde. Era alături de soțul ei, Eric Johnson în vârstă de 43 de ani.

Au trecut mai bine de trei ani de când Simpson a reușit să slăbească peste 45 de kilograme, după ce a născut-o pe Birdie Mae, cel de-al treilea copil, dar prietenii săi apropiați sunt preocupați din cauza faptului că a pierdut încă și mai mult în greutate, scrie Daily Mail.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

În urma unor fotografii pe care artista le-a postat pe rețelele sociale în luna martie, apropiații acesteia s-au alarmat, arătându-se extrem de îngrijorați considerând că pierderea atâtor kilograme îi poate prejudicia sănătatea.

O sursa apropiată afirma că ,,lucrurile atârnă pe ea și are obrajii supți. Nici măcar nu mai arată ca ea. Din conformație, Jessica are forme. Nu pare sănătos pentru ea să fie atât de slabă” .

În 2019, Jessica a revenit la greutatea inițială, după ce a pierdut aproximativ 45 de kilograme acumulate în urma nașterii celor trei copii: Maxwell (11 ani), Ace (9 ani) și Birdie (4 ani).

Artista a mărturisit că ceea ce a ajutat-o într-adevăr să slăbească a fost schimbarea meniului zilnic, după ce a recurs la sfaturile unui medic nutriționist. Acesta a ajutat-o să își schimbe și să își corecteze obiceiurile alimentare pentru a obține rezultate durabile. În trecut, Jessica a ținut mai multe diete care, în final, au avut un efect yo-yo.

Citește și:

Kim Kardashian își mai adaugă o rubrică în CV. Vedeta de televiziune va juca într-un serial

FOTO. Priyanka Chopra sărbătorește primul Paște al fiicei Malti Marie acasă. Ce imagini a postat vedeta

Actrița Lily Allen dezvăluie că a fost diagnosticată cu ADHD. Va renunța complet la rețelele sociale