• Prințul și prințesa de Wales au călătorit în Iordania pentru a asista la nunta prințului moștenitor Hussein.
  • Ceremonia a început joi la Palatul Zahran din Amman, același loc ales de tatăl și bunicul prințului moștenitor pentru nunțile lor.
  • Regele și regina Olandei, precum și prima doamnă a SUA, Jill Biden, au declarat, de asemenea, că vor participa.

Prințul și prințesa de Wales au făcut o vizită surpriză în Iordania pentru a participa la nunta prințului moștenitor al țării și a soției sale din Arabia Saudită, scrie Sky News.

Prințul William și Kate s-au numărat printre numeroșii membri ai familiei regale străine care au participat la nunta moștenitorului tronului, Prințul moștenitor Hussein, în vârstă de 28 de ani, și a arhitectei Rajwa Alseif, în vârstă de 29 de ani.

Ceremonia a început joi la Palatul Zahran din Amman, același loc ales de tatăl prințului moștenitor, regele Abdullah al II-lea, și de bunicul său, regretatul rege Hussein, pentru nunțile lor.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

FOTO – Sky News

Călătoria familiei regale britanice în Iordania nu a fost anunțată în prealabil, iar sosirea lor a fost confirmată de presa de stat iordaniană cu câteva ore înainte de începerea ceremoniei de la palat.

După ceremonie, prințul William și Kate s-au alăturat celorlalți invitați pentru a felicita cuplul regal. Prințul William l-a îmbrățișat pe prințul moștenitor înainte de a o pupa pe Alseif pe ambii obraji, iar prințesa de Wales i-a urmat exemplul.

Prințul și Prințesa de Wales au ajuns în Iordania cu prilejul nunții regale

Regele și regina Olandei, precum și prima doamnă a SUA, Jill Biden, au declarat, de asemenea, că vor participa.

Ceremonia a început cu unele dintre aceleași caracteristici ca la ceremoniile anterioare, inclusiv o coloană de Land Rover-uri roșii care au escortat cuplul pe străzile capitalei până la ceremonie.

Mulțimile s-au adunat în locurile unde au fost instalate ecrane uriașe pentru a transmite nunta în direct în întreaga țară, mulți oameni fluturând steaguri și îmbrăcați în eșarfele în carouri roșii și albe purtate de familia hașemită care conduce Iordania.

Sărbătorile au început săptămâna trecută cu o petrecere cu henna pentru Alseif, găzduită de regina Rania a Iordaniei și la care au participat câteva sute de femei.

De asemenea, mii de iordanieni au participat luni la un concert gratuit în Amman. Printre interpreți s-au numărat cântăreți arabi cunoscuți, inclusiv egipteanul Tamer Hosny.

Citește și

Amnezie la concertul lui Taylor Swift. Mai mulți fani nu-și mai amintesc nimic din timpul show-ului

Vacanță în Italia: Plajele pun un număr maxim de vizitatori pe zi. Ce alte restricții intră în vigoare vara aceasta

Amazon și-a spionat clienții prin camera instalată în soneria Ring