• Prințul William a folosit cândva un nume fals pentru a putea trece neobservat în timpul anilor de studiu.
  • În 2001, William a urmat cursurile Universității St Andrews din Scoția ca student la Istoria Artei. Ulterior, și-a schimbat materia principală în geografie.
  • În controversata sa carte de memorii Spare, Prințul Harry a dezvăluit poreclele din copilărie pe care el și William le foloseau unul pentru celălalt.

Prințul de Wales și-a petrecut aproape întreaga viață în atenția publicului, datorită statutului său proeminent de eventual moștenitor al tronului britanic. Cu o poziție atât de importantă în cadrul familiei regale, Prințul William este unul dintre cei mai ușor de recunoscut oameni din lume. S-a raportat că viitorul rege a folosit cândva un nume fals pentru a putea trece neobservat în timpul anilor de studiu, scrie The Independent.

În 2001, William a urmat cursurile Universității St Andrews din Scoția ca student la Istoria Artei. Ulterior, și-a schimbat materia principală în geografie.

În timp ce se afla acolo, mass-media a încheiat un acord cu Palatul Buckingham pentru a-l lăsa pe tânărul prinț în pace, astfel încât acesta să-și poată continua studiile fără a fi deranjat. Potrivit unui absolvent, studenții au fost avertizați să nu divulge povești despre prinț, sub riscul de a fi exmatriculați.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Potrivit The Mirror, William a făcut un pas în plus pentru a nu fi recunoscut și a ales să folosească un nume fals surprinzător de normal: Steve. Se pare că pseudonimul a fost folosit de colegii săi de clasă și poate chiar de Kate Middleton, care a ajuns să se căsătorească cu William un deceniu mai târziu.

Cu toate acestea, un raport anterior al ziarului susținea că Kate avea o poreclă diferită pentru William și se pare că îi spunea „Big Willy”.

William a cunoscut-o pe Kate în același an în care a început facultatea, după ce a văzut-o pe aceasta defilând pe podiumul unei prezentări de modă în scop caritabil. Kate era, de asemenea, studentă la Istoria Artei la universitatea St Andrews.

Poreclele membrilor familie regale

Poreclele sunt frecvente în rândul membrilor familiei regale, deși sunt folosite mai ales în viața privată.

În controversata sa carte de memorii Spare, Prințul Harry a dezvăluit poreclele din copilărie pe care el și William le foloseau unul pentru celălalt.

Porecla Ducelui de Sussex pentru fratele său mai mare era Willy, în timp ce William îi spunea fratelui său mai mic Harold.

Regele Charles al III-lea și regina Camilla au, de asemenea, mai multe porecle unul pentru celălalt. În urmă cu zeci de ani, Charles i-ar fi dat Camilei porecla Gladys, în timp ce aceasta din urmă îi spunea noului monarh Fred.

De-a lungul anilor, s-a raportat că altă poreclă pe care cuplul o are unul pentru celălalt este „mehbooba”, care înseamnă „iubitul meu” în limba urdu.

Citește și