• Naomi Campbel, în vârstă de 53 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară.
  • Modelul a anunțat cu bucurie nașterea băiețelului său, joi, pe Instagram.
  • „Este cea mai mare bucurie pe care mi-am putut-o imagina vreodată”, a declarat vedeta.

Naomi Campbell uimește din nou. Modelul, în vârstă de 53 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară. Aceasta a anunțat joi pe rețelele sociale venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său, un băiat, scrie Daily Mail.

„Micuțul meu drag, să știi că ești prețuit peste măsură și înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezența ta. Un adevărat dar de la Dumnezeu”, a scris ea.

View this post on Instagram

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Recomandări

ULTIMATUM PENTRU HAMAS
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
MAD MAX REVINE
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE

Campbell demontează orice mit legat de vârsta la care ai putea deveni mamă și te încurajează să nu îți impui limite: „Nu este niciodată prea târziu să devii mamă”. Aceasta a devenit pentru prima dată părinte în 2021, la vârsta de 50 de ani.

Campbell se simte împlinită în rolul de părinte: „Întotdeauna am știut că într-o zi voi fi mamă, dar este cea mai mare bucurie pe care mi-am putut-o imagina vreodată. Sunt norocoasă să o am și știu asta”, a spus ea. „Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”.

În schimb, modelul a păstrat mereu discreția și nu a oferit detalii despre viața ei de familie. Campbell nu a împărtășit nici numele fiului sau fiicei sale, nici zilele lor de naștere și nu postează fotografii care să le arate chipurile.

Citește și: