FOTO. Paul Costelloe defilează la London Fashion Week. A prezentat colecția toamnă/iarnă 2024

Săptămâna Modei de la Londra continuă până pe 20 februarie. Evenimentul marchează anul acesta 40 de ani de celebrare a modei. „Designerii acestui oraș te vor duce în locuri în care nu ai fost niciodată – fizic și emoțional,” spune Sarah Mower de la Vogue despre London Fashion Week.

Cum a arătat ziua de ieri?

Printre brandurile care au defilat vineri la Londra se numără Paul Costelloe. Designerul și-a prezentat ieri colecția- Toamnă/Iarnă 2024. Vedem multe croieli îndrăznețe. Predomină albul, griul carbune și tweedurile bogate cu elemente de piele. ”„Designul clasic își are încă locul său în moda de înaltă clasă- spune.”, Paul Costelloe.

Gama demi-couture exprimă valurile de tristețe ale designerului care și-a pierdut mama recent. El și-a găsit sursa de inspirație în sculpturile Evei Hesse care vorbesc despre evadarea grea a familiei sale din Germania nazistă. Astfel Bora Aksu a creat articole vestimentare vintage, dantela fiind materialul predominant. Totodată modelele au purtat pe podium paltoane tip cocon și coafuri inspirate din anii ’60.

Citește și

Exit mobile version