• Margot Elise Robbie s-a născut pe 2 iulie 1990, într-o familie care trăiește în mediul rural din Dalby, Queensland, Australia.
  • Margot Robbie este cunoscută datorită carierei sale de succes ca actriță.
  • A obținut roluri de invitată în seriale precum „City Homicide” și „The Elephant Princess”, înainte de a debuta în „Neighbours ”în 2008.

O serie de fotografii rare, inedite, din copilărie, oferă o perspectivă intimă asupra primilor ani de viață ai actriței. Cu breton și un zâmbet radiant, tânăra Margot pare pregătită pentru aventură și abia dacă se poate recunoaște, comparativ cu superstarul de la Hollywood pe care o cunoaștem astăzi, scrie Hello Magazine.

Sursă: Hello Magazine

Vorbind despre copilăria sa, Margot Robbie a declarat anterior că: „Întotdeauna am fost genul de fată care se tăvălește în noroi.” Margot Elise Robbie s-a născut pe 2 iulie 1990, într-o familie cu simplă care trăiește în mediul rural din Dalby, Queensland, Australia.

Tatăl ei, Doug Robbie, cultiva trestie de zahăr și era proprietar de fermă, în timp ce mama ei, Sarie Kessler, era fizioterapeută.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Care este povestea lui Margot Robbie

Într-un interviu pentru Vogue, Margot Robbie a declarat că: „Cele mai plăcute amintiri ale mele sunt în aer liber. Primul lucru care îmi vine în minte este că mă joc afară, în curtea din spate, că fac cuburi, că merg la fermă, că merg la piscină”.

În ciuda faptului că părinții lor s-au despărțit când Margot avea doar cinci ani, ea și frații ei, Anya, Lachlan și Cameron, au găsit stabilitate în grija mamei lor la o fermă de pe Coasta de Aur.

În timp ce studia teatrul la Somerset College a lucrat ca barman și a făcut curățenie în case, dar a reușit să ajungă la Melbourne, pentru a-și continua cariera de actriță. A obținut roluri de invitată în seriale precum „City Homicide” și „The Elephant Princess”, înainte de a debuta în „Neighbours” în 2008.

Interpretarea rolului lui Barbie a determinat-o pe actriță să reflecteze asupra propriei copilării. „Personal, nu am avut nicio Barbie din câte îmi amintesc”, a recunoscut ea într-un interviu.

Citește și: