• Sia s-a căsătorit cu partenerul ei, Dan Bernard, în același loc în care Kourtney Kardashian și-a ținut nunta cu Travis Barker anul trecut.
  • Artista pop australiană s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii intime la Villa Olivetta, casa designerilor Stefano Dolce și Domenico Gabbana.
  • Sia a fost căsătorită anterior cu Erik Anders, din 2014 până în decembrie 2016.

Sia a ajuns la altar și i-a spus emoționată „Da“ alesului ei, Dan Bernard, sub o impresionantă arcadă cu trandafiri, scrie Mirror.

Peisajul idilic, desprins parcă dintr-un film romantic, face parte din grădinile cu măslini și trandafiri ce înconjoară impresionantul conac botezat Villa Olivetta din Portofino, care aparține designerilor Stefano Dolce și Domenico Gabbana.

În fotografiile publicate de presa internațională o vedem pe Sia îmbrăcată într-o rochie de mireasă mulată, de tip sirenă, realizată din dantelă Chantilly într-o nuanță de roz deschis, închisă pe gât și cu mâneci trei sferturi. Părul ei a fost coafat într-un coc prins în vârful capului, de care a fost prins un voal scurt, tivit cu același tip de dantelă roz.

Sia s-a căsătorit în Portofino

Înainte de a face schimbul de jurăminte, personalul a fost văzut ajutând-o pe artistă să coboare treptele până la altarul de pe faleză, situată în același loc unde Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit anul trecut.

Dan Bernard, alesul interpretei hitului ,,Chandelier” , a cărui identitate nu a fost cunoscută până acum, a purtat un costum albastru deschis cu papion și pantofi negri.

Sia și Bernard și-au jurat credință așezați pe două scaune de altar tapițate cu mătase de arțar, în fața a două mese cu picioare aurii, și s-au sărutat sub un baldachin magnific de trandafiri roz și crem, întregul altar fiind înconjurat de aranjamente florale pastelate și mesele decorate cu lumânări albe în pahare transparente.

Nu se știe când a început povestea de iubire dintre Sia și Dan Bernard, artista postând o singură fotografie cu iubitul ei în octombrie 2022.

Pe numele său întreg Sia Kate Isobelle Furler, artista a mai fost căsătorită cu Erik Anders, din 2014 și până în decembrie 2016.

Citește și

VIDEO. Un drum construit în urmă cu 7.000 de ani a fost găsit pe fundul Mării Mediterane. Situl a fost protejat de insule

VIDEO. Regele Charles al III-lea a ajutat o femeie al cărei pantof s-a blocat în timpul vizitei la Universitatea Cambridge

FOTO-VIDEO. Sindicatele din educație au organizat un protest cu 15.000 de participanți în Piața Victoriei. Revendicările angajaților din învățământ