• Hulu oferă o imagine din culisele nunții lui Kourtney Kardashian și Travis Barker.
  • Emisiunea dezvăluie imagini de la toate cele trei nunți ale celor doi.
  • „Vegasul a fost cel mai perfect lucru din toate timpurile”, i-a amintit Kourtney lui Travis.

În timp ce fanii mai trebuie să aștepte încă o lună pentru sezonul 3 al serialului „The Kardashians”, Hulu oferă o imagine din culisele nunții lui Kourtney Kardashian și Travis Barker în noua emisiune specială „Till Death Do Us Part Kourtney & Travis”, scrie Daily Mail.

Emisiunea dezvăluie imagini de la toate cele trei nunți ale soților- ceremonia de la începutul lunii aprilie din Las Vegas, după The Grammys, ceremonia de la tribunalul din Santa Barbara, la mijlocul lunii mai, și ceremonia religioasă din Portofino, Italia, o săptămână mai târziu.

Emisiunea specială dezvăluie imagini inedite de la toate cele trei nunți și arată cum băutura și-a pus amprenta asupra lui Kourtney în Vegas, împreună cu gafa amuzantă a familiei făcută de imitatorul lui Elvis Presley care le-a oficiat cununia.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Acesta a încurcat-o pe Kourtney cu sora acesteia:„Travis, repetă după mine”, spune el. „Eu, Travis, te iau pe tine, Khloe, să fii soția mea”. Este o declarație care a făcut-o pe Kourtney să râdă necontrolat și să declare că „va plânge”. Dar, în ciuda acestui fapt, cel care le-a oficializat căsătoria, a mers mai departe, repetând: „Eu, Travis, te iau pe tine, Khloe, să-mi fii soție”.

În timp ce imitatorul s-a corectat, acesta a sughițat. Acest aspect s-a dovedit a fi prea mult pentru Kourtney. Întâmplarea i-a stârnit acesteia o criză de râs: „Stai, trebuie să o sunăm pe Khloe prin FaceTime”, a declarat Kourtney. „O să moară, la propriu”.

„Vegasul a fost cel mai perfect lucru din toate timpurile”, i-a amintit Kourtney lui Travis în confesiunea lor comună, la care el a adăugat: „Vegasul a fost magic. Copilul din mine era liber”.

Promisiunea lor pentru totdeauna a fost atât de frumoasă, încât au mai făcut-o de două ori. Kourtney și Travis s-au căsătorit legal în Santa Barbara, în luna mai, urmând apoi cu superba lor ceremonie din Italia, doar o săptămână mai târziu.

Citește și