• Pe o plajă de 65 de kilometri din Texas continuă să apară păpuși ciudate și desfigurate.
  • Unele dintre păpuși sunt complet acoperite din cochilii de scoici, altele sunt pline de scoici și mușchi.
  • Păpușile vor fi scoase la licitație, iar fondurile strânse vor fi folosite pentru protejarea țestoaselor marine și a păsărilor.

Păpușile de coșmar continuă să fie aduse de valuri pe o plajă din Texas, iar cei care le-au găsit plănuiesc acum să le scoată la licitație, urmând ca fondurile să fie folosite pentru protejarea vieții marine.

Numeroase păpuși pentru bebeluși cu trupuri desfigurate, cu ochii scoși și dezmembrate au fost reperate de-a lungul unei porțiuni de 60 de kilometri pe plaja Mustang Beach din sudul Texasului, potrivit Houston Chronicle, scrie Business Insider.

Cercetătorii de la Mission-Aransas Reserve, o organizație afiliată statului care protejează zonele de coastă din Texas, au început să întâlnească aceste păpuși în ultimul an, când căutau broaște țestoase marine eșuate pe plajă.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI

Un clip al unei televiziuni locale, KIIITV News , a precizat că 30 de astfel de păpuși au fost găsite până în prezent.

Ce au mai găsit cercetătorii

În afară de păpuși, cercetătorii au mai găsit un picior protetic, o sticlă care conținea un mesaj trimis din Jamaica sau o Biblie veche.

Jace Tunnell, directorul Mission-Aransas Reserve, a declarat pentru Insider că obiectele au fost aduse la mal din locuri îndepărtate, precum Africa de Vest, Brazilia, Caraibe și Mexic.

„Credem că păpușile provin din țări care își aruncă gunoaiele în râuri sau direct în ocean și apoi sunt prinse în curenții oceanici, care împing păpușile pe coasta Texasului” , a declarat Tunnell.

În timp ce unele păpuși sunt complet acoperite de cochilii de scoică, altele sunt pline de scoici și mușchi.

FOTO – Business Insider

Tunnell a declarat pentru Insider că sinistrele obiecte vor fi scoase la licitație pe 20 mai. Toate fondurile colectate în urma licitației vor merge la Amos Rehabilitation Keep, care se ocupă cu reabilitarea țestoaselor și păsărilor marine.

Citește și

Guvernatorul republican al Floridei, Ron DeSantis, este așteptat să intre oficial în cursa pentru Casa Albă din 2024 săptămâna viitoare

Vacanța de vară în Spania: Zborurile ar putea fi grav afectate de grevele companiilor aeriene

Taximetristul din New York susține că Meghan Markle și Prințul Harry păreau nervoși în timpul călătoriei: „Cred că au fost urmăriți toată ziua”