• Hunter Biden a fost prins conducând cu peste 276 km/h și consumând droguri în timpul unei escapade în Las Vegas.
  • Fotografiile au fost găsite pe laptopul abandonat al lui Hunter Biden.
  • Hunter a recunoscut că a condus – și s-a accidentat – în timpul unei alte beții induse de droguri în 2016 în cartea sa de memorii din 2021, Beautiful Things.

Hunter Biden și-a luat telefonul pentru a face o poză în timp ce conducea cu o viteză incredibilă de 276 de km/h pe o autostradă de lângă Las Vegas, scrie Daily Mail.

Acesta își conducea Porsche-ul 911 în Sin City pe 1 august 2018 pentru o întâlnire cu mai multe prostituate, când a făcut o fotografie pe bordul mașinii în care arăta cu ce viteză mergea.

Fotografiile au fost găsite pe laptopul abandonat al lui Hunter Biden.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

În mesajele de pe computerul său, pe care l-a lăsat la un atelier de reparații din Delaware, se poate observa cum își dădea întâlnire cu mai multe prostituate și le invita la hotelul său, precizează Daily Mail.

Escapada ar fi fost prea mult chiar și pentru una dintre prostituate, care i-a scris a doua zi: ,,Sincer, problema este că ai prea multe fete acolo. Am înțeles că îți place cu multe… ” .

Deplasarea pare să fi avut loc în timpul aceleiași săptămâni fatidice de beție în Vegas, în care a fost surprins ulterior de o cameră de filmat descriindu-i unei prostituate cum traficanții de droguri ruși i-au furat unul dintre laptopuri și l-au lăsat să moară într-o cad[ cu apă fierbinte.

După ce s-a filmat în timp ce făcea sex cu o prostituată cu ajutorul laptopului său în ianuarie 2019, Hunter a lăsat camera să filmeze în timp ce a povestit despre o beție în Vegas în care a petrecut ,,18 zile mergând din apartament în apartament” , uneori costând 10.000 de dolari pe noapte.

Fotografia cu el conducând cu peste 200 de km/h nu este singura poză de pe laptop care arată disprețul flagrant al lui Hunter față de legile de circulație.

O fotografie din 12 iunie 2018 îl arată pe Hunter mergând cu aproximativ 40 de km/h pe Old Dominion Drive, în apropiere de Washington Golf and Country Club din Arlington, Virginia, la bordul camionetei sale Ford Raptor, în timp ce ține în mână un joint.

Hunter a recunoscut că a condus – și s-a accidentat – în timpul unei alte beții provocate de droguri în 2016, în cartea sa de memorii din 2021, Beautiful Things, publicată în 2021.

El a spus că a fost drogat timp de 12 zile înainte de a se interna la o clinică de dezintoxicare din Arizona, una dintre numeroasele sale șederi la clinici scumpe, dintre care unele au fost plătite de Joe Biden.

Citește și

Meghan nu este afectată de fiascoul neînțelegerii cu Spotify: „Sunt doar oameni geloși și răi care aruncă cu pietre”

Singapore este cel mai scump oraș în care poți duce o viață de lux, potrivit unui nou clasament. Două orașe din SUA intră în top 10

Joe Biden vine în Europa săptămâna viitoare. Președintele SUA se va întâlni și cu Regele Charles al III-lea