• Meghan Markle nu se lasă intimidată de criticile apărute după ce Spotify a renunțat la parteneriatul lor, și se concentrează, în schimb, pe rebranduirea imaginii sale.
  • Apropiați ai cuplului au dezvăluit că Meghan nu este deranjată de acuzațiile potrivit cărora ar fi lacomă și însetată de bani sau că este catalogată drept ,,escroacă” .
  • Pe de altă parte, prințul Harry are un nou proiect în Africa, dar, surprinzător, Meghan nu i se va alătura.

Meghan Markle, ducesa de Sussex, pare să nu fie deranjată de criticile legate de renunțarea la parteneriatul cu Spotify. Potrivit relatărilor din presa internațională, ea se concentrează mai mult pe rebrandingul imaginii sale decât pe abordarea comentariilor negative.

Apropiați ai cuplului, care au vorbit pentru publicația Radar Online, au dezvăluit că Meghan nu este deranjată de acuzațiile că ar fi lacomă și însetată de bani sau că ar fi etichetată drept ,,escroacă” . Ea și Prințul Harry consideră aceste critici ca fiind doar gelozie și acțiuni ale unor persoane rău intenționate care încearcă să le păteze reputația.

Recentul anunț al Spotify de a se despărți de familia Sussex a ridicat semne de întrebare, însă aceștia susțin că a fost o decizie reciprocă. În ciuda acestui eșec, Meghan rămâne dedicată eforturilor sale.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Între timp, prințul Harry are un nou proiect în Africa, dar, în mod surprinzător, Meghan nu va fi alături de el. Cuplul a decis să renunțe la strategia ,,actriței” pentru proiectele viitoare, pentru a evita ridicolul, potrivit lui Martin Robinson, reporterul șef al Daily Mail.

Se pare că Meghan Markle este mai degrabă concentrată pe reconstruirea imaginii sale publice decât să se implice în a aborda fiecare răutate care îi este adresată. Ea este hotărâtă să meargă mai departe și să aibă un impact pozitiv cu inițiativele sale.

Este posibil ca decizia de a se despărți de Spotify să-i fi luat pe unii prin surprindere, dar cuplul susține că a fost un acord reciproc. Această schimbare le-ar putea oferi potențial mai multă libertate pentru a explora alte oportunități și parteneriate.

În timp ce se aventurează în noi proiecte, prințul Harry și Meghan sunt pregătiți să facă față oricăror provocări care le apar în cale.

Având în vedere că Ducesa plănuiește să-și rebranduiască imaginea, iar Ducele se lansează în proiecte solo, va fi interesant de văzut cum se desfășoară călătoriile lor. În ciuda criticilor și provocărilor continue, ei sunt hotărâți să facă diferența și să contribuie la cauzele la care țin foarte mult.

Citește și

Singapore este cel mai scump oraș în care poți duce o viață de lux, potrivit unui nou clasament. Două orașe din SUA intră în top 10

Joe Biden vine în Europa săptămâna viitoare. Președintele SUA se va întâlni și cu Regele Charles al III-lea

O agenție de publicitate din Filipine a folosit imagini din Elveția într-un video de promovare a turismului. Ce scuză are compania?