• Un bărbat singur a recurs la măsuri extreme pe Tinder pentru a încerca să-și asigure o întâlnire – oferind un bilet gratis la un concert cu Taylor Swift.
  • ,,Am nevoie de o însoțitoare pentru Taylor, m-am gândit că ar fi mai bine să încep să caut.” , a scris el pe Tinder.
  • Această metodă neobișnuită a fost întâmpinată cu entuziasm de fani, care s-au oferit voluntari pentru această ocazie și au numit-o ,,genială”.

Un bărbat singur a decis să adopte o abordare neobișnuită pe aplicația de întâlniri Tinder pentru a-și asigura o întâlnire – oferind un bilet gratuit la un concert cu Taylor Swift, potrivit Indy 100.

,,Am nevoie de o însoțitoare pentru Taylor, m-am gândit că ar fi mai bine să încep să caut.” , a scris el pe Tinder.

Această metodă neobișnuită a fost întâmpinată cu entuziasm de fani, care s-au oferit voluntari pentru această ocazie și au numit-o ,,genială”. Un utilizator a scris: ,,Chiar dacă planul lui era să mă omoare, i-aș cere pur și simplu să aștepte până după (concert).”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
MUZICA REVINE PE TIKTOK
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE

Cu toate acestea, alții nu au fost prea impresionați de abordarea creativă a bărbatului. ,,Este atât de drăguț când ei cred că suntem proști” , a comentat cineva, subliniind că screenshotul nu înseamnă neapărat că deține biletele. Aceste reacții au apărut după ce biletele pre-sale au fost puse în vânzare săptămâna trecută pentru turneul mult așteptat al lui Swift, generând nemulțumire și o serie de meme-uri online.

La începutul acestui an, Ticketmaster a fost nevoit să-și ceară scuze față de Taylor Swift și față de fanii ei, după ce site-ul lor a picat. ,,Ne cerem scuze fanilor. Ne cerem scuze doamnei Swift” , a declarat un reprezentant al companiei.

Citește și

Ion Ţiriac jr: Hidroelectrica poate ajunge la 20 miliarde de euro

Aeolus: Un satelit de 1,3 tone va cădea pe Pământ în câteva săptămâni

Au fost făcute noi descoperiri pe Marte. Cristian Român: Avem informații că viața ar putea să existe pe Venus, Marte și Saturn