• Giorgio Armani spune povestea vieții și a operei sale în „Per Amore”.
  • Intitulat „Per Amore” , noul volum aduce o perspectivă asupra copilăriei, familiei lui Armani și asupra modului în care și-a construit brandul omonim.
  • Armani speră ca această carte să se conecteze cu mai mulți oameni decât cei interesați de modă, deoarece vocea sa din Per Amore spune mult mai multe.

Giorgio Armani a anunțat lansarea cărții sale de memorii actualizate, Per Amore” , publicată de Rizzoli, scrie Robb Report.

Cartea, care vine într-un moment important atât pentru designer, cât și pentru brandul său, a ajuns în librăriile din America, permițând cititorilor să se bucure de amintirile și poveștile omului din spatele casei de modă.

Numită Per Amore, noua autobiografie a designerului italian, care oferă o colecție de amintiri și povești despre copilăria, familia și brandul omonim, a fost lansată marți în Statele Unite. Volumul este publicat de Rizzoli și se spune că este o carte mai ,,directă” decât cea pe care editura a lansat-o în 2015 pentru a marca cea de-a 40-a aniversare a mărcii.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Per Amore” începe prin aducerea aminte a copilăriei celebrului designer și a pasiunii acestuia pentru a deveni medic. Descoperirea cărților lui A.J. Cronin despre meseria de medic în zona rurală a avut un impact puternic asupra designerului, alimentându-i interesul de a urma această cale. Cu toate acestea, după doi ani de studiu, Armani își dă seama că nu este pregătit pentru a se dedica acestei profesii.

Per Amore” este o progresie actualizată a autobiografiei ilustrate lansate în 2015 pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare a brandului. Memoriile recente au fost transformate într-un nou volum, înlocuind în mare parte caracteristicile vizuale ale cărții originale cu anecdote personale captivante din viața ilustră a celebrului designer. Chiar dacă forma de povestire s-a modificat, descrierea și perspectiva asupra sursei de inspirație și a gândurilor lui Armani au rămas neschimbate.

Autobiografia lui Giorgio Armani, un manifest discret al luxului

Armani le povestește cititorilor evenimente din viața sa și modul în care acestea l-au făcut să gândească, să trăiască, să lucreze și să existe. El speră ca această carte să se conecteze cu mai mulți oameni decât cei interesați de modă, deoarece vocea sa din Per Amore spune mult mai multe.

Cartea aduce la viață brandul Armani și personalitatea sa, pe măsură ce povestește evenimente din viața personală, tinerețea, cariera și oamenii apropiați lui. Se reconectează cu rădăcinile sale, în timp ce prețuiește moda italiană și Milano, locul de naștere al brandului global în 1975.

,,Am ales un titlu care este în același timp suav și provocator, ceea ce este surprinzător de reprezentativ pentru caracterul meu. Sunt pragmatic și rațional, dar toate acțiunile mele vin din inimă. De aceea, gândurile împrăștiate adunate în această carte sunt scrise «din dragoste»” , a comentat Armani.

Cartea include, de asemenea, fascinațiile, ideile și gândurile lui Armani despre lumea din jurul său în prezent și despre procesul de creativitate. Motivată de relația strânsă pe care designerul a creat-o cu publicul în timpul pandemiei de COVID-19, Per Amore dezvăluie aspectele personale ale lui Armani în primul rând, și moda în al doilea rând.

Citește și

Klaus Iohannis i-a chemat la consultări pe liderii coaliţiei pe tema grevei din învăţământ

VIDEO. Un castel din Shetland, Scoția, se vinde cu 34.700 de euro. Este vechi de 200 de ani

Al Pacino, tată din nou la 82 de ani. Așteaptă un copil cu iubita lui în vârstă de 29 de ani