• Miresele nu mai se mai mulțumec cu o singură rochie în noaptea nunții, acum miresele au până la 4 rochii, fiecare are momentul și povestea ei.
  • O mireasă din Texas a purtat 8 rochii în weekend-ul nunții ei, numele ei eMindy Wiss.
  • 75% din Generația Z și milenial nu se căsătoresc din cauza prețurilor mari, mai exact costul mediu al unei nunți a ajuns la 30.000$ din cauza inflației.

Miresele, mai nou, nu au una, nici două rochii. Au până la 3-4 rochii de mireasă în ziua nunții. Și fiecare rochie are momentul și povestea ei, spun miresele, ,scrie CNBC.

Prima este o rochie clasică care este purtată în fața altarului. A doua, este una mai mulată și sexy, numai bună pentru petrecere, iar a treia rochie apare când pleacă rudele mai bătrâne și vine DJ-ul, o rochie albă, scurtă și sexy.

O tânără din Texas a purtat 8 rochii în weekend-ul în care s-a căsători – și vine întrebare: „Dar câte rochii sunt prea multe?”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Și dacă am vorbit de mirese, să nu uităm și de prietenele mireselor

O tânără din Scoția a zburat aproape 4.000 de kilometri din Washington până la Glasgow ca să ajungă la nunta prietenei ei cea mai bună. Dar când a ajuns la locație și-a dat seama că a ajuns la altă nuntă. Nunta prietenei ei era la 50 de kilometri distanță. Când a ajuns în final la nuntă, cea corectă de data asta, invitații mai cârcotași n-au iertat-o pe femeie și au făcut mai multe glume pe seama asta.

Mindy Weiss, planificator pentru nunțile celebrităților, ne spune că fiecare rochie necesită un make-up și o coafură nouă care să se potrivească cu ținuta. Astfel, dacă miresele schimbă mai multe rochii, pierd prea mult timp din propria lor nuntă. Plus că prețul rochiilor de mireasă a crescut din cauza restricțiilor pandemice. Înainte o rochie cu voal costa 17.000 de dolari, iar acum 25.000.

Din cauza asta, trei sferturi din Generația Z și cuplurile mileniale spun că o nuntă costă prea mult acum și că economia actuală le cam amână data nunții.

Asta ne spune Thriving Center of Psychology, care a chestionat 906 perechi necăsătorite din cele două generații în iunie. Costul mediu al unei nunți ajunge până la 30.000 de dolari anul trecut din cauza inflației, ne spune studiul anual făcut de The Knot. În 2021 costul mediu al unei nunți era cu 2.000 de dolari mai puțin.

Citește și: