• La Beijing a început cea mai mare expoziție de Robotică din lume, care va dura o săptămână.
  • Peste 600 de roboți de la 160 de companii demonstrează că inovația este în continuă dezvoltare.
  • Expoziția are ca scop prezentarea roboților, pe care îi poți folosi în spitale sau acasă.

La Beijing a început Conferința Mondială de Robotică. Peste 600 de roboți, cei mai mulți din China, de la 160 de companii sunt expuși pentru a demonstra că tehnologia este în continuă dezvoltare. Umanoizii cu module cu inteligență artificială au atras atenția publicului.

Cei mai căutați sunt roboții industriali folosiți în producția de vehicule care folosesc surse noi de energie. Roboții umanoizi cu module cu inteligență artificială au atras și ei atenția publicului.

Capetele animatronice și roboții umanoizi expuși la standul EX Robots în această săptămână au întruchipat imaginea a ceea ce ar trebui să fie roboții în imaginația populară, cu piele sintetică și expresii faciale realiste, completate de brațe și mâini mobile. Directorul executiv Li Boyang a declarat că acestea sunt ideale pentru rolurile care necesită interacțiunea cu publicul, cum ar fi în muzee, atracții turistice, școli.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Brațele robotizate au servit ceai chinezesc, au preparat conuri de înghețată, au aruncat mingi de ping-pong și au făcut vizitatorilor masaje pe spate. Roboți de recoltare au demonstrat cum pot culege merele de pe ramură, în timp ce un robot artist a desenat portrete ale vizitatorilor.

Brațele robotizate industriale pentru liniile de producție ale fabricilor au captat, de asemenea, atenția. Unul dintre obiectivele liderului chinez Xi Jinping este de a muta vastul sector manufacturier al țării de la crearea de bunuri ieftine la o producție de înaltă tehnologie, iar roboții industriali vor fi un element important al acestui plan.

Citește și