• Proprietatea insulei include facilități de lux precum heliport privat, piscină și baterie de rezervă alimentată de energie solară și eoliană.
  • Punctele de atracție ale insulei includ recifuri de corali, facilități de divertisment extinse, inclusiv un bar și spațiu de jocuri.
  • Insula dispune de o gamă completă de facilități exterioare, inclusiv o bucătărie în aer liber, o zonă de lounge și o varietate de spații pentru divertisment și relaxare pe malul oceanului.

Insula în stil James Bond, cu propriul său heliport, tocmai a ajuns pe piață pentru 16,5 milioane de dolari. Cunoscută sub numele de East Sister Rock Island, are o casă principală precum și o cabană separată pentru oaspeți.

Insula îți oferă un loc pentru a-ți parca bărcile, o piscină și un heliport privat. Casa de acolo are trei dormitoare și două băi. De asemenea, insula are propria sa baterie de rezervă în afara rețelei, care este alimentată de panouri solare și de o turbină eoliană. Pentru instalațiile sanitare, apa este colectată de pe acoperișul în stil de piramidă și pompată printr-un rezervor de apă dulce.

Punctele de atracție ale proprietății includ un recif de corali, o bucătărie pentru bucătarul personal, un spațiu mare de divertisment, un bar, precum și un colț cu jocuri. Fumusețea proprietății constă în detaliile sale, cum ar fi podelele din lemn, tavanele cu grinzi și o mulțime de ferestre și uși glisante pentru a admira vederea la ocean. Dormitoarele au tavane înalte cu vopsea reflectorizantă lucioasă, toate oferind vedere liberă la ocean.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Desigur, casa este făcută pentru a trăi în aer liber. Se pot găsi o bucătărie în aer liber, o zonă de lounge, o pergolă extinsă și un loc pentru jucării de apă și bărci.

Citește și: