• Vremea de afară e numai bună pentru a începe să faci sport în aer liber, mai ales alergatul.
  • Numeroasele aplicații de jogging sunt cele mai potrivite pentru a-ți găsi motivația.
  • Unele dintre firme au dezvoltat aplicații care se pot conecta atât la smart watch-uri, cât și la încălțăminte.

A dat căldura, s-au umplut parcurile, dar și pistele de alergare. Dacă vrei să începi să alergi sau să te pregătești de vreun maraton, dar îți lipsește motivația, aplicațiile de jogging pot fi soluția. Acestea îți
oferă o evidență a performanțelor, îți permit să-ți setezi obiective și să faci din alergare o prioritate.

Aplicația perfectă pentru cei care caută susținere și motivație. Strava oferă funcții complete de monitorizare când alergi, inclusiv viteză, distanță și analize de performanță avansate. Apoi Map My Run, dezvoltat de Under Armour, e o aplicație care folosește GPS-ul și alți senzori din telefon pentru a monitoriza și a măsura traseul, timpul, viteza și distanța totală parcursă.

Aplicația oferă statistici în timp real și totalurile de la sfârșitul antrenamentului, iar abonamentul premium are și coaching vocal. Adidașii Under Armour se conectează la aplicație prin Bluetooth și îți sincronizează datele de alergare în timp real. Următoarea e Stride, care îți urmărește pașii când alergi, când te plimbi cu ajutorul GPS-ul din telefon, împreună cu un sistem competitiv care îți permite să te întreci cu alți utilizatori pentru controlul teritoriului. Transformi alergatul într-o competiție cu prietenii sau vecinii.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”

Și nu în ultimul rând, Nike Run Club. E o alegere de top pentru posesorii de Apple Watch, ce îți oferă statistici și motivație pentru alergare, direct la încheietura mâinii. Indiferent dacă ești începător sau alergător experimentat, Nike Run Club este un instrument versatil de urmărire în timpul antrenamentului, cu funcții de socializare și un music player integrat, pentru o experiență completă.

Citește și