• Kim Kardashian i-a oferit cadou lui Karen Bass o geantă Skims, dar primarul orașului Los Angeles a refuzat.
  • Toți oficialii aleși din LA sunt obligați să raporteze cadourile în valoare de 50 USD sau mai mult.
  • Karen Bass este prima femeie primar din Los Angeles.

Karen Bass, primarul orașului Los Angeles, a refuzat o ,,geantă de cadouri” Skims din partea lui Kim Kardashian.

Presa internațională a relatat că familia Kardashian i-a trimis primarului articole în valoare de 600 de dolari de la firma de haine a lui Kim. Geanta cadou a inclus produse Skims, băuturi alcoolice, sos picant, articole de machiaj și multe altele.

Potrivit comisiei de etică a orașului, oficialii aleși trebuie să raporteze cadourile în valoare de 50 de dolari sau mai mult, iar cadourile sunt limitate la 590 de dolari pe an pentru fiecare entitate sau persoană.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

După ce l-a învins pe dezvoltatorul Rick Caruso în cursa pentru primărie anul trecut, Bass a devenit prima femeie de culoare care a condus al doilea oraș ca mărime din Statele Unite. Înainte de a fi primar, ea a fost reprezentantă a Statelor Unite pentru cel de-al 37-lea district al Congresului din California din 2013 până în 2022.

Kim Kardashian a fondat Skims în 2019, fiind inițial o companie de shapewear. De-a lungul anilor, compania a devenit unul dintre cele mai populare branduri ale vedetei de reality TV și ale femeii de afaceri, extinzându-se în domeniul hainelor pentru sport și al hainelor de dormit. Potrivit Forbes, Skims valorează acum peste 3,2 miliarde de dolari.

Citește și

Niksen: Tehnica olandeză de a gestiona stresul care presupune să nu faci nimic

FOTO. Un tablou cu Leonardo DiCaprio s-a vândut cu peste 1 milion de euro la o licitație caritabilă. Ce vedete au participat la eveniment

FOTO|VIDEO. Smiley și Gina Pistol au spus „Da“: primele fotografii de la nuntă