• Kim Kardashian împărtășește modul în care sărbătorește zilele de naștere ale celor patru copii ai ei.
  • În cel mai recent episod al podcastului On Purpose with Jay Shetty, vedeta a discutat despre cum este ea ca mamă.
  • „Știu că vor aprecia totul, chiar dacă s-ar putea să fi crezut că am fost un pic cam dură cu ei.” , a apus Kardashian.

Kim Kardashian împărtășește modul în care sărbătorește zilele de naștere ale celor patru copii ai ei. În cel mai recent episod al podcastului On Purpose with Jay Shetty, fondatoarea SKIMS, în vârstă de 42 de ani, a discutat despre cum este ca mamă și despre modul în care sărbătorește în fiecare an zilele de naștere ale copiilor săi, scrie People.

„Absolut”, a răspuns ea atunci când a fost întrebată dacă a fi cea mai bună mamă este cea mai grea sarcină pe care trebuie să o îndeplinești. „Și sunt foarte încrezătoare, așa că, în fiecare an, le scriu fiecăruia dintre copiii mei o scrisoare de aproximativ patru sau cinci pagini de ziua lor de naștere, despre cum a fost anul, cine le sunt prietenii, cuvintele prostești pe care le spun, mâncărurile lor preferate, toate lucrurile prostești pe care le fac și o mică călătorie despre cum a fost anul.”

„Știu că vor aprecia totul”

„Și este atât de amuzant să vezi din primul an acum, unul dintre ei are aproape 10 ani. Și știu că vor aprecia acest lucru”, a continuat Kardashian. „Știu că vor aprecia totul, chiar dacă s-ar putea să fi crezut că am fost un pic cam dură cu ei. Știu că vor înțelege, pentru că eu am înțeles asta cu mama mea. Știu că o vor înțelege cu mine”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Kardashian și Kanye West au împreună două fete, Chicago, 5 ani, și North, 9 ani, și doi băieți, Saint, 7 ani, și Psalm, 4 ani.

Ce spune fiica lui Kim Kardashian

Cu ocazia Zilei Mamei din acest an, vedeta de reality-show a intrat pe Instagram pentru a împărtăși felicitarea amuzantă pe care a primit-o de la fiica Chicago: „Wow! Mă simt văzută”, a scris Kardashian peste o imagine a unei felicitări în stil fill-in-the-blank. Cardul conținea mai multe rânduri de text pe care Chicago le-a completat, cum ar fi „Mama mea are 22 de ani” și „Mâncarea ei preferată este salata”.

Când i s-a cerut să răspundă la afirmația „cel mai bun lucru pe care îl gătește”, Chicago a scris cu sinceritate: „Mama nu gătește. Ea are un bucătar”.

Bineînțeles, Kardashian a trebuit să răspundă, împărtășind pe Instagram Story o imagine în care gătește beeshee, o clătită tradițională din Armenia. „Chi s-a înșelat”, a scris ea, „Eu gătesc. LOL”.

Citește și