• Madonna s-a întors acasă din spital și ,,se simte mai bine” după ce a fost internată la terapie intensivă.
  • Într-o postare distribuită pe Instagram, managerul Madonnei a declarat că vedeta în vârstă de 64 de ani ,,a dezvoltat o infecție bacteriană gravă care a dus la spitalizarea ei timp de mai multe zile la terapie intensivă” sâmbăta trecută.
  • El a adăugat că Madonna va amâna începerea turneului pe care îl avea planificat.

Madonna a ieșit din spital, după ce a fost internată la secția de Terapie Intensivă în urma unei infecții bacteriene. Aceasta se simte bine și merge acasă, potrivit BBC.

Madonna a fost externată din spital și a fost transportată la locuința sa din New York cu o ambulanță privată, a declarat joi pentru CNN o sursă apropiată vedetei.

,,Este în bine” , a declarat persoana respectivă pentru CNN.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN

Într-o postare distribuită miercuri pe Instagram, managerul Madonnei, Guy Oseary, a declarat că vedeta în vârstă de 64 de ani ,,a dezvoltat o infecție bacteriană gravă care a dus la spitalizarea ei timp de mai multe zile la terapie intensivă” sâmbăta trecută.

,,Starea ei de sănătate se îmbunătățește, însă este în continuare sub îngrijire medicală. Ne așteaptăm o recuperare completă” , a scris Oseary.

El a adăugat că Madonna va amâna începerea viitorului său turneu.

,,În acest moment trebuie să punem pe pauză toate angajamentele, ceea ce include turneul” , a scris Oseary. ,,Vom veni cu mai multe detalii de îndată ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și pentru spectacolele reprogramate. „

O sursă apropiată cântăreței a declarat miercuri pentru CNN că aceasta ,,a ieșit de la terapie intensivă și se recuperează”.

Turneul ,,Celebration” al Madonnei, era programat să înceapă pe 15 iulie în Vancouver, Canada. Turneul urma să continue în Statele Unite și Canada până la începutul lunii octombrie, înainte de a se îndrepta spre Europa.

Madonna a adăugat, de asemenea, date suplimentare în SUA în decembrie și ianuarie, urmate de patru concerte în Mexico City.

Citește și

Care este vârsta ideală pentru a deveni mamă. Explicațiile oamenilor de știință

Chrissy Teigen și John Legend au devenit părinți pentru a patra oară cu ajutorul unei mame surogat. Ce i-au pus băiețelului

FOTO. Detalii neștiute despre Frogmore Cottage, fosta reședință a ducilor de Sussex. Care este istoria proprietății