• Chrissy Teigen și-a luat prin surprindere fanii atunci când a anunțat că este mamă pentru a patra oară.
  • Chrissy Teigen și John Legend au apelat la o mamă surogat pentru a deveni părinți din nou.
  • Teigen și Legend sunt căsătoriți de aproape 10 ani și mai au trei copii.

Chrissy Teigen și John Legend au un băiețel. Cei doi au apelat la o mamă surogat pentru venirea pe lume a celui de-al patrulea copil. Modelul în vârstă de 37 de ani a făcut anunțul public pe contul său de Instagram, scrie BBC.

Chrissy Teigen și-a luat prin surprindere fanii atunci când a anunțat că este mamă pentru a patra oară. Vedeta a postat deja o imagine cu bebelușul său și este în culmea fericirii. Aceasta și-a dorit întotdeauna o familie numeroasă.

Chrissy Teigen și John Legend au un băiețel

View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Chrissy Teigen nu a mai putut ține ascuns secretul său. Modelul a anunțat în mediul online faptul că familia sa s-a mărit cu un nou membru. Ea și soțul său, John Legend, au apelat la ajutorul unei mame surogat pentru a avea împreună un nou bebeluș.

Băiețelul a primit deja și un nume. Chrissy a ales să-l numească Wren Alexander Stephens. În secțiunea de Reels de pe Instagram, Wren apare în timp ce este înfățat. Micuțul este zâmbitor și dornic să-și întâlnească familia. Wren a venit pe lume pe data de 19 iunie 2023 cu ajutorul unei mame surogat.

Acesta s-a născut la doar cinci luni după sora sa mai mare, Esti. Chrissy și John mai au împreună un fiu Miles Theodore, 4 ani, și o fiică Luna Simone, de 7 ani.

Secțiunea de comentarii s-a umplut rapid de felicitări pentru familia vedetei. Teigen a povestit și care a fost motivul pentru care a ales să apeleze la ajutorul unei mame surogat.

„În anul 2021 am mers prima dată la o agenție de mame surogat. Am întrebat dacă se poate să avem două mame surogat în tandem, pentru a ne aduce fiecare pe lume cât un băiețel sau o fetiță sănătoasă. ”

În timpul procesului, Teigen a decis că vrea să încerce chiar ea să rămână însărcinată, în loc să folosească două mame surogat, scrie PageSix. Artista a reușit să rămână însărcinată și în urmă cu cinci luni a adus pe lume o fetiță.

Acum, cel de-al patrulea copil a venit și el pe lme cu ajutorul unei mame surogat. Teigen a rămas însărcinată în urma procesului de fertilizare în vitro. Artista a fost foarte îngrijorată cu privire la sarcina sa, însă a reușit să o ducă la bun sfârșit cu succes.

Ce spune Chrissy Teigen despre micuț

Chrissy și John Legend sunt în culmea fericirii. Cei doi părinți au acum un băiețel sănătos și se bucură de o familie numeroasă. Chrissy a povestit câte puțin despre decizia luată pe contul său personal de Instagram.

„De când îmi amintesc, mi-am dorit întotdeauna patru copii. După ce am pierdut sarcina cu Jack, nu am crezut vreodată că voi mai putea aduce pe lume un alt copil. Să fiu sinceră, mi-am blocat singură mult timp în acea perioadă, dar îmi amintesc clar că eram înconjurată de oameni care au vrut să se asigure că nu voi trece prin acea durere din nou. ”

„În 2021 am apelat la o agenție de mame surogat.După un proces îndelungat și sesiuni de terapie, i-am spus lui John că îmi doresc să încerc să rămân din nou însărcinată.Pentru cel de-al patrulea copil am apelat la ajutorul uneia dintre cele mai iubitoare mame surogat, Alexandra. ”

„Am vorbit cu ea, ne-am dorit să-i fim prieteni, mi-am dorit să-mi pot pune capul pe pântecul său și să aud loviturile micuțului meu. Mi-am dorit ca ea și familia ei să ne fie alături pentru cât mai mult timp. Prima procedură de fertilizare în vitro nu a avut succes pentru Alex. ”

„A trecut printr-un proces greu și am fost răbdători cu ea. Ne-am bucurat peste măsură atunci când am aflat că cea de-a doua încercare a funcționat. Vreau să-i mulțumesc Alexandrei pentru acest dar incredibil. Am ales numele fiului nostru în așa fel încât să fie conectat pentru totdeuna cu mama sa surogat” .

Citește și

Liderul opoziției din Grecia, Alexis Tsipras, își anunță demisia după o înfrângere categorică în alegeri

Financial Times: Rusia l-a arestat pe generalul Serghei Surovikin. Este acuzat de trădare

Compania americană din spatele ChatGPT va deschide primul său birou internațional la Londra. Directorul OpenAI: „Vom atrage talente de talie mondială”