Moment de bucurie pentru Regele Charles al III-lea la Royal Ascot. Calul său și al reginei Camilla s-a clasat pe primul loc în cea de-a 3-a zi de curse de cai

Regele Charles al III-leași Regina Camilla și-au făcut apariția joi la cea de-a treia zi de curse de cai la Royal Ascot. Calul regelui Charles al III-lea și al Camillei, Desert Hero, s-a clasat pe primul loc în cursa King George V Stakes de la Royal Ascot, scrie CNN.

Atât regele Charles al III-lea, cât și soția sa, regina Camilla, au urmărit cum Desert Hero a luat cu asalt linia de sosire pentru a obține o victorie istorică în cursa King George V Stakes, devansându-l pe Valiant King la linia de sosire.

FOTO – The Guardian

Victoria a fost aclamată de miile de fani prezenți la Royal Ascot, iar camerele de luat vederi i-au surprins atât pe rege, cât și pe regină sărbătorind în loja regală.

Cei doi au intrat apoi în boxa câștigătorilor pentru a-i felicita pe Desert Hero și pe Marquand, înainte de a-și ridica trofeul.

Festivalul de curse de cai a devenit sinonim cu regretata regină Elisabeta a II-a, care a avut 24 de câștigători la Royal Ascot.

Regina defunctă era pasionată de cursele de cai și îi plăcea să participe la evenimentul regal care avea loc o dată pe an.

FOTO – CNN

Regele Charles va avea mai multe șanse de a-și completa palmaresul de victorii, cinci cai regali mai au cinci curse la festivalul care se încheie sâmbătă.

,,Regele și regina sunt absolut încântați” , a declarat antrenorul câștigător William Haggas pentru ITV Racing.

Zara Tindall, una dintre nepoatele Reginei Elisabeta a II-a, care se află la festival, a declarat pentru ITV Racing: ,,Mă gândesc cât de încântată ar fi fost bunica mea. Să ai un câștigător pentru Charles și Camilla și să păstrezi acest vis în viață a fost incredibil, și ce cursă – pe lângă toate acestea, ce cursă. ” a spus ea.

Citește și

Meciurile de la Wimbledon, comentate cu ajutorul inteligenței artificiale. ,,Fără inovații tehnologice, nu am fi putut rămâne în topul tenisului”

Cel mai scump tablou din Europa: „Doamna cu evantai” de Gustav Klimt. La ce sumă a fost evaluată pictura

Mama lui Elon Musk își avertizează fiul să nu accepte un „meci în ring” cu Mark Zuckerberg: „Ar trebui să lupte doar prin cuvinte”

Exit mobile version