• Kate Middleton arată întotdeauna de-a dreptul uimitor.
  • La 40 de ani, mamă a trei copii, este un model de urmat pentru mulți, deoarece ea prioritizează sănătatea prin menținerea multor obiceiuri sănătoase.
  • Middleton a prioritizat în mod clar și a menținut o rutină de exerciții fizice, inclusiv în timpul sarcinii.

Kate Middleton arată întotdeauna de-a dreptul uimitor. La 40 de ani, mamă a trei copii, este un model de urmat pentru mulți, deoarece ea prioritizează sănătatea prin menținerea multor obiceiuri sănătoase.

Kate Middleton prioritizează și menține o rutină sănătoasă

Când ești membru al familiei regale, ai personal care te ajută cu multe dintre detaliile vieții. Dar când vine vorba de a avea grijă de alimentație sănătoasă și de alegerile în materie de fitness, asta depinde de fiecare.

Middleton a prioritizat în mod clar și a menținut o rutină de exerciții fizice, inclusiv în timpul sarcinii (cu yoga prenatală și plimbări, potrivit Marie Claire). Această ducesă se bucură să gătească cina pentru propria familie și își gestionează singură antrenamentele, fără ajutorul unui antrenor, potrivit Daily Mail.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Ducesa de Cambridge aleargă frecvent, face abdomene și ridică greutăți

Kate Middleton ia foarte în serios menținerea ei în formă, antrenându-se zilnic timp de o oră. Se spune că Ducesa de Cambridge aleargă frecvent, face abdomene și petrece timp ridicând greutăți. Ea are un tip de exercițiu preferat, care se întâmplă să fie planșa. Îi încordează mușchii”, dezvăluie o sursă. Middleton execută trei tipuri de flotări, mai exact flotările de bază, flotările laterale și plonjonul înclinat”, mai spune sursa.

Îi place să meargă cu bicicleta, să vâslească, să facă abdomene, să facă yoga și să se antreneze la CrossFit. Middleton a participat chiar și la Marele Premiu al Marii Britanii de navigație în această vară.

Regimul de fitness al lui Middleton este, de asemenea, însoțit de ciclism, canotaj, o minge de gimnastică elvețiană pentru abdomene și yoga, care este un instrument binevenit de detensionare, de calmare și de întărire a mușchilor de bază și a forței.

Ea menține o alimentație sănătoasă cu proteine slabe, fructe și legume

În ceea ce privește alimentația sa, Middleton a renunțat la majoritatea carbohidraților și consumă în schimb multe proteine slabe, fructe și legume îmbogățite cu antioxidanți, precum și uleiuri și grăsimi sănătoase. Potrivit Marie Claire, Middleton a urmat dieta Dukan, care constă în proteine slabe, apă, tărâțe de ovăz și o plimbare zilnică de 20 de minute. Aceasta se bazează pe reducerea carbohidraților pentru a arde mai multă grăsime.

Îi plac smoothie-urile

Lui Kate Middleton se pare că îi place să bea smoothie-uri dimineața și după-amiaza. Acestea conțin varză kale, matcha, spirulină, afine, salată verde, spanac și coriandru. Un deliciu preferat al lui Middleton sunt fructele de pădure amestecate cu lapte de migdale, iar ea preferă fructele de sezon.

Își prepară singură o mulțime de mâncăruri gătite în casă

Lui Middleton îi place să gătească. Carolyn Robb, un bucătar britanic care a lucrat la Palatul Kensington timp de peste 20 de ani, a declarat pentru Racked: Kate gătește destul de mult. Vine dintr-un mediu normal și dintr-o casă normală, unde a gătit întotdeauna pentru ea însăși. Și ceea ce am auzit mereu este că William se bucură să petreacă timp cu familia, pentru că mănâncă împreună la masa din bucătărie, ca o familie normală”.

Una dintre mesele ei preferate este puiul la cuptor. Seara, ea își satisface hobby-ul de a găti cina preferată a lui William, puiul la cuptor”, scrie Katie Nicholl, corespondentul regal al Vanity Fair.