• În fiecare an, la data de 30 iulie ONU marchează Ziua Internațională a prieteniei.
  • „Lumea noastră se confruntă cu multe provocări care subminează pacea între popoarele lumii.”
  • Aleph News îți dorește să ai o zi a prieteniei fericită.

În fiecare an, la data de 30 iulie ONU marchează Ziua internaţională a prieteniei. Scopul acestei zile este de a transmite mesajul că prietenia între popoare, ţări, culturi şi indivizi poate inspira eforturile de pace şi poate construi punţi de legătură între comunităţi. Aleph News îți dorește să ai o zi a prieteniei fericită!

Prietenia înseamnă să râzi alături de cei dragi, să vă înțelegeți dintr-o singură privire. Este ca o întoarcere acasă pnetur că cineva îți dă o bucățică din inima lui și nu te simți niciodată judecat.

Împărtășirea spiritului uman prin prietenie

„Lumea noastră se confruntă cu multe provocări, crize și forțe de divizare, cum ar fi sărăcia, violența și încălcările drepturilor omului care subminează pacea, securitatea, dezvoltarea și armonia socială între popoarele lumii.”

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

 „Pentru a face față acestor crize și provocări, cauzele lor fundamentale trebuie abordate prin promovarea și apărarea unui spirit comun de solidaritate umană care îmbracă mai multe forme, dintre care cea mai simplă este prietenia.”

 „Prin prietenie, prin acumularea de legături și dezvoltarea de legături puternice de încredere, putem contribui la schimbările fundamentale care sunt necesare pentru a obține o stabilitate care ne va proteja pe toți și putem genera pasiune pentru o lume mai bună în care toți sunt uniți.”

Citește și