• Personalul de la London Clinic – care este frecvent utilizat de membrii familiei regale – „a încercat să acceseze rapoartele medicale private ale acesteia”.
  • Potrivit Mirror, „cel puțin un membru al personalului ar fi fost surprins încercând să acceseze” notițele medicale ale prințesei.
  • A fost lansată o anchetă internă la spitalul privat londonez, care i-a tratat atât pe Prințesa de Wales, cât și pe Regele Charles al III-lea în ultimele luni.

Autoritatea de supraveghere a datelor evaluează un raport conform căruia personalul spitalului unde a fost operată prințesa de Wales a încercat să vizualizeze informațiile medicale private ale acesteia, scrie BBC.

Daily Mirror a afirmat că personalul de la London Clinic – care este frecvent utilizat de membrii familiei regale – „a încercat să acceseze rapoartele medicale private ale acesteia”.

Biroul Comisarilor pentru Informații (ICO) a confirmat că a primit un „raport de încălcare” și că face cercetări.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
TAYLOR ÎȘI SCHIMBĂ GARDEROBA
A.I. POATE SĂ MINTĂ
CRIPTOMONEDELE SUNT ARMA LUI TRUMP
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
GRETA THUNBERG A FOST ARESTATĂ

BBC News a contactat Clinica din Londra pentru comentarii.

Potrivit Mirror, „cel puțin un membru al personalului ar fi fost surprins încercând să acceseze” notițele medicale ale prințesei.

Ziarul a precizat că a fost lansată o anchetă internă la spitalul privat londonez, care i-a tratat atât pe Prințesa de Wales, cât și pe Regele Charles al III-lea în ultimele luni.

Citește și