• Ziua în care au renunțat la mască a coincis cu ziua căsătoriei pentru Adriana și George. Practic, fericirea lor a fost dublă
  • Aerul relaxării s-a amestecat cu briza. O rețetă mai bună nu există pentru cei îndrăgostiți de plajă și valuri
  • Copiii au înțeles și ei că trebuie să profite de această zi. Așa că și-au luat părinții de mână și i-au dus la locurile lor de joacă

Renunțarea la mască ți-a adus libertatea pe care ai așteptat-o. Ai luat orașul la pas și te-ai bucurat de fiecare gură de aer. Sau poate ești printre cei mai nerăbdători, care și-au luat o scurtă vacanță și au fugit la munte sau la mare.

Dacă pentru tine a fost o zi specială, ce să mai spunem de cei care și-au unit destinele? Ziua în care au renunțat la mască a coincis cu ziua căsătoriei pentru Adriana și George. Practic, fericirea lor a fost dublă.

Chiar ne-am bucurat de asta, mai ales noi, fetele din familie, pentru că e greu și cu machiajul, și cu masca, dar am profitat de asta și ne-au ieșit niște poze superbe. A fost foarte bine”, a spus Adriana, mireasă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Aerul relaxării s-a amestecat cu briza. O rețetă mai bună nu există pentru cei îndrăgostiți de plajă și valuri.

Săptămâna asta pur și simplu mi-a venit mie cheful de mare, mi-era dor de relaxare și mai ales acum că nu mai sunt restricții, de exemplu cu mască, am zis că e timpul perfect să venim la mare”, a spus Taisa, turistă.

Copiii au înțeles și ei că trebuie să profite de această zi. Așa că și-au luat părinții de mână și i-au dus la locurile lor de joacă.

Mă simt foarte bine pentru că nu prea puteam să respir cu masca și acum mă joc cu mingea, mă joc leapșa, jocurile mele preferate”, spune micuța Amalia.

Am profitat de ocazie ca s-au luat restricțiile cu purtarea măștilor și profitam și de vreme, că e cald afară și că e weekend”, a afirmat Mădălina, părinte.

Chiar dacă terasele și restaurantele sunt deschise la jumătate din capacitate, clienții au ocupat locurile rapid. Mulți au plecat spre case la miezul nopții.

Cred că noi toţi ne-am dori să scăpăm de această mască şi să fie totul cum era înainte”, a precizat Cristina, ospătar.

Și la mall mergi ca în vremurile bune, dacă ignori faptul că trebuie să porți mască. Poți să faci shopping până la ora 22.00.

Aşteptăm şi momentul în care şi în interior o să stăm fără mască, mai ales să dea drumul şi la cinematografe”, a spus și Alex, clientul unui magazin.